| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Pišete li pjesme? u Kultura i Zabava forumu; Ja imam smisla za to k'o Baldrick iz "Crne Guje" kada je sklada pjesmu o njemačkim topovima ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,646
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? Ja imam smisla za to k'o Baldrick iz "Crne Guje" kada je sklada pjesmu o njemačkim topovima koja ide ovako: Bum, bum, bum, bum Bum, bum, bum BUM, BUM, BUM, BUM (velika su slova da dočara dramatičnost zadnjeg stiha) ![]()
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,518
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? Zar jedini ja imam muda objavit svoje uratke ![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #33 (permalink) |
| charolastra | Re: Pišete li pjesme? ciju ciju, poje ptić vau vau, laje psić zine psić, ode ptić Naravno nije moja, pokupio od broja 1 iz Alan Forda ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Pišete li pjesme? just wanna cry.... kad je poteklo,onda krenulo je i nikada više nije stalo. kao vruća krv na mojim hladnim obrazima suze su tekle kao i mač što sječe. boja azura pretvorila se u purpurnog kralja, očaja i jada slavodobitna kombinacija postala je tek samo igra na krevetu punom igala i tvojih poljubaca. obuzeta dahom uzdisajima i patnjom, zaboravljam .... toplinu tvoga tijela, vrlinu tvoga poljupca, snagu tvog zaborava zauvijek zaboravljeni zauvijek ostavljeni zauvijek osuđeni zauvijek prokleti evo i jedne moje pjesme,nije baš jedna od boljih,ali mi je jedna od dražih
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,531
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? nije moja, al sam ju negdje cula i zapamtila sunce sija ko tepsija u mom srcu depresija kisa pada, cvjetaju bandere.........ti si moja cigla
__________________ In the rays of the sun I am longing for the darkness. |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Pišete li pjesme? ja pišem kad sam tužan, il sam ih bar nekad pisao...
__________________ Moj blog o Internet zarada! - NOVI DOKAZ ISPLATE! |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,116
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? I ja sam nekada pisala više su to bile priče nego pesme ali kao In Flames,samo kad sam tužna,kad patim onda imam inspiraciju...
__________________ Zapamti da je ponekad i kada ne dobiješ nešto što želiš čudesan udarac sreće. |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-09-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 42
![]() | Re: Pišete li pjesme? Nekada na Hrvatskom pišem pjesme, jer mi se ne da slušati naklapanja profe o nekim pjesnicima koje sam već i sam osamsto puta proučio... ako nađem neku u bilježnici podijelit će je sa vama...
__________________ Audiant reges: Regnum regno non praescribit leges, neka nitko ne dira, u moj mali dio svemira! |
| | |
![]() |
| Tagovi: pis ete, pjesme |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:13.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!