| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Pišete li pjesme? u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: Jeff Murdock Pišem, sve je na linku u potpisu, pa kome se da neka posjeti... Pročitao ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #54 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-02-07 Lokacija: Osijek Godina: 27
Poruka: 268
![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? I ja se zahvaljujem svima, a tebi čestitam na odličnoj pjesmi ![]()
__________________ "A me basta di sapere che mi pensi anche un minuto perché io so accontentarmi anche di un semplice saluto..." http://libar.bloger.hr/ |
| | |
| | #55 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,865
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? Hvala puno mi znaci tvoja pohvala jer ti pises predivne pjesme...ja sam mala mrvica naspram tebe ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #56 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Pišete li pjesme? Citat:
...kad si ovu dugačku tako od šuba napisala....a lijepa je. ...kakve su ti onda ostale... ![]()
__________________ Vjerujem u.... | |
| | |
| | #57 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? Citat:
Hvala ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' | |
| | |
| | #59 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? ne znam ja znas li ... Hvala na repu
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
![]() |
| Tagovi: pis ete, pjesme |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:15.

...kad si ovu dugačku tako od šuba napisala....a lijepa je.
...kakve su ti onda ostale...

... Hvala na repu