| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Pišete li pjesme? u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: dave heheh...evo i ja cu ostavit svoj stih dva....posto sam izazvan i receno mi je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? Citat:
... bravo dave evo ti repic od mene...Ma bravoo...svaka cast za hrabrost ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' | |
| | |
| | #73 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? neka je sta je...ja cu onda pokrenut taj tvoj inat malo cesce do sad nisam igrala na tu kartu..al isplati se...![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #74 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,141
![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? Evo da se i ja pridružim... Ljubila sam ga... Još neka toplina ostala je i dotakla trag jutra. Ljubila sam ga... Znam, bio je tu. Ljubila sam ga... Sasvim slučajno, slučajno, u snu... Tiho, tiho, najtiše noći jedne u studenome osmijesi se ugasiše, jer od njih je očaj jači. Nestalo je sretnih dana, nestat' će i tople noći i ostat' će samo rana što boljet' će u samoći.
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #75 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-02-07 Lokacija: Osijek Godina: 27
Poruka: 272
![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? Noćna šetnja Večeras ponovo razmišljam o tebi Opet mi misli odlaze nešto južnije Nošene jesenjim povjetarcem koji se poigrava lišćem na granama Prelaze prugu Jednu, drugu… I onaj neboder što mi zaklanja pogled do tvoje sobe Tiho poput iskusnog tata penju se do tvoga stana I ulaze kroz zaključana vrata Spavaš li Ili i tvoje misli sada negdje lete Da li ponekad i do mene slete Ili još uvijek sam ti stranac Ipak spavaš Ne, neću te buditi Ionako ne znam što bih ti rekao Na papiru istrganom iz neke bilježnice ostavljam ti ove riječi Jer jedino tako znam nešto reći Budiš se, čitaš i ne možeš skriti iznenađenje Znam, i mene je iznenadilo Tako je to kad pustiš srce da luta Često završi gdje se najmanje nadaš Ali uvijek pronađe najbolje rješenje Misliš li sada bar malo na mene?
__________________ "A me basta di sapere che mi pensi anche un minuto perché io so accontentarmi anche di un semplice saluto..." http://libar.bloger.hr/ |
| | |
| | #76 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,447
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? Evo ovu sam davno stavio na forum u jednoj drugoj temi pa da je podijelim s vama i premjestim u isto vrijeme... BTW Jeff odlična pjesma ![]() Pjesma prokletih Nisam htio da zaljubiš se u me, Nisam htio da me voliš ženo, Htjedoh samo tvoje vrele usne, Htio sam da poljubiš me seno. Nisam htio da se mojom zoveš, Nisam htio dat ti svoje ime, Samo htjedoh tvoje plavo oko, bar da jednom pogledaš me njime. Pogledaj mi u srce ,vidi moju bol, Pogledaj ga pomno ,reci je li tvrdo, Hladno ,tvrdo, kao kamen bijeli, Bijeli kamen što nekad bješe brdo. Svi gledaju, nitko ne vidi, Svi slušaju, nitko ne čuje, Žudnju, strast, čemer, tugu, Moje uzdahe, moje jecaje. Kad drugog ljubiš usne mi krvare, Kad drugog grliš ramena mi plaču, Dal smrt me zove il život me ne da, Baš po tome draga moja znat ću. Ne, neću reći kraljevstvo za konja, Ko drevni vladar na koljena sam pao, U mom slučaju kraljevstvo je život, Al za tvoj osmjeh rado bih ga dao. Ko i kralja sudbina me ubi, Ko i njega nitko me ne sluša, Zbog tebe, bola, ljubavi, zbog svega, Nestade još jedna zaljubljena duša. By Adolon |
| | |
| | #77 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? Adolon facinirana sam...Predobra pjesma....Ne mogu ti sad dati rep, al cim mognem ocu...Prekrasna je
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #78 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,447
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? Citat:
Eh...pa ne volim đabe Merlina ![]() | |
| | |
| | #79 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? pa u tome i je car...da pises onda kad si najplodniji...a to su oni posebni trenutci srece ili tuge....obicno tuge....ona je ipak najbolji motivator ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: pis ete, pjesme |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:21.