| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Pišete li pjesme? u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: Adolon Istina...pa ono gore i nije nešto vesela pjesma Tad sam baš ibo u nekoj ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? Citat:
nisam skuzila....A jel ti jos srce pati za to m curom ili si je prebolio ?
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' | |
| | |
| | #83 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? Citat:
![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' | |
| | |
| | #85 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? laku noc...lijepo spavaj i slatko sanjaj...Nema veze za off...oprostit ce nam... ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #86 (permalink) | |
| Caballero Negro | Re: Pišete li pjesme? Citat:
![]()
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. | |
| | |
| | #87 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,533
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? Citat:
![]()
__________________ In the rays of the sun I am longing for the darkness. | |
| | |
| | #89 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-02-07 Lokacija: Osijek Godina: 27
Poruka: 272
![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme?
__________________ "A me basta di sapere che mi pensi anche un minuto perché io so accontentarmi anche di un semplice saluto..." http://libar.bloger.hr/ |
| | |
| | #90 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-02-07 Lokacija: Osijek Godina: 27
Poruka: 272
![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? Vlatka B. Tek sada me bole tvoje suze Isplakane te jeseni davne na obalama Dunava Na uglu tvoje ulice ispod one trošne lampe Koja je baš zavraga svjetlila te večeri I učinila da njen odsjaj u tvojoj suzi Ugravira mi se u sjećanja I da me podsjeća… Na našu prvu šetnju I izlazak sunca gledan sa klupice uz veliku rijeku Kako si samo smiješno izgledala u onoj mojoj staroj jakni A kako si bila lijepa i nasmijana Kako si bila prva koja me iskreno voljela I kako si bila spremna dati sve A tražila samo malo nježnosti i zagrljaja Trebale su proći godine da ta sjajna suza Sa tvoga obraza kapne do moga srca Ali sada često se javlja I svaki puta sve jače i jače udara Udara i pita kako sam mogao biti tako sebičan Napraviti ti, što već jesam, i otići bez srama I onda te još tjednima gledati kako veneš Gledati, a ne primijetiti… Sad već toliko godina nisam čuo ništa o tebi Gdje si? S kim si? Jesi li sretna? Udana? Nadam se da si sretna Da si našla nekoga tko je prepoznao i cijeni ono svjetlo u tebi I želim da znaš koliko mi je danas žao zbog svega Kada bih dobio jednu priliku za putovanje kroz vrijeme Otputovao bih do te noći Par koraka prije one lampe I ne bih se zaustavio Uhvatio bih ti ruku još čvršće I ušetao u nova svitanja Kraj Dunava…
__________________ "A me basta di sapere che mi pensi anche un minuto perché io so accontentarmi anche di un semplice saluto..." http://libar.bloger.hr/ |
| | |
![]() |
| Tagovi: pis ete, pjesme |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:46.

...prešli smo opet u Off