| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Pišete li priče? u Kultura i Zabava forumu; Ja imam dobrih ideja za pricu al neznam kak da to napisem, svaki dan secem 4km do skole i onda ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Pišete li priče? Ja imam dobrih ideja za pricu al neznam kak da to napisem, svaki dan secem 4km do skole i onda razmisljam i masta radi 100 na sat ali ipak... Neznam se pismeno izrazit ![]() E i vase mi se price svidaju samo napred
__________________ O utjecaju GTA:SA na ljude Citat:
| |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-03-08
Poruka: 27
![]() | Re: Pišete li priče? murdoch, ti ko da si popricao samnom prij nego si ovo napisao. Imam ja jednu poslovicu o ljubavi za tebe: Reci covjeku da ne voli koga voli i on ce zauzvrat zamrziti tebe...mozda ovo nije tocan prijevod, slobodno sa engleskog bi to nazvao. |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-05-07 Lokacija: Hierosolyma
Poruka: 478
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li priče? Imam dosta ideja za pisanje ali kratke priče mi jednostavno ne idu. Trenutno dovršava jedan SF roman i imam nekoliko dužih priča koje nikako da budu dovršene. Uglavno isto Sf ili fantasy te nešto malo realističnije tematike. Već dugo mi se u glavi vrte i neke povjesne priče, ali nikako da sjednem i napišem nešto. ![]() Proza tipa "sex, drugs and narodnjaci i banalnost hrvatske stvarnosti", "kič + psovanje" i "tko je ubojica" nikad mi se nije sviđala pa tako što i ne pišem. ![]() Moj osnovni problem jest prevelika samokritičnost i tendencija da napisano bacam u recycle bin, umjesto da se ugledam na "smeća" koja koja postaju bestselleri i primim se tako nečeg. ![]()
__________________ The only principle that does not inhibit progress is: anything goes. |
| | |
![]() |
| Tagovi: pis ete, price |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:06.