| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi pomoć oko lektire u Kultura i Zabava forumu; Posto nisam procitao Toranj od ivana kusana zamolio bih vas da mi napisate par stvari o likovima, neke karakteristike i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-12-06
Poruka: 1
![]() | pomoć oko lektire Posto nisam procitao Toranj od ivana kusana zamolio bih vas da mi napisate par stvari o likovima, neke karakteristike i naravno sadrzaja malo... Nista opsezno nego samo onako, moze i u crticama ako vam se da... hvala unaprijed |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,161
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pomoć oko lektire Evo sad ću, samo da odem do knjižnice, posudim knjigu, pročitam izanaliziram, popijem kavu, zapalim cigaretu, pa ću napraviti tvoj posao... ti odi odspavaj malo da nam ne budeš umoran... ![]()
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: pomoć oko lektire Čekaj, vidjet ću mogu li ti pomoći ... ipak ne .. mislio sam na Lektire.org - Lektire - Download lektira |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,622
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pomoć oko lektire Citat:
E, moj makijato. Lijepo popij kavicu, pa trkom do knjižnice i pročitaj koju knjigu. Vjeruj mi, jako je zdravo za tijelo i duh. ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-05-07 Lokacija: Rijeka Godina: 22
Poruka: 955
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pomoć oko lektire Ovo je odlično Lektire.org - Lektire - Download lektira |
| | |
![]() |
| Tagovi: lektira |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:10.

Svi smo mi MASS SARR
Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!