Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Književnost, Knjige i Časopisi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi pomoć oko lektire u Kultura i Zabava forumu; Posto nisam procitao Toranj od ivana kusana zamolio bih vas da mi napisate par stvari o likovima, neke karakteristike i ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-06-07, 00:17   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 06-12-06
Poruka: 1
makijato se izdvaja iz mase
pomoć oko lektire

Posto nisam procitao Toranj od ivana kusana zamolio bih vas da mi napisate par stvari o likovima, neke karakteristike i naravno sadrzaja malo... Nista opsezno nego samo onako, moze i u crticama ako vam se da... hvala unaprijed
makijato je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-06-07, 00:21   #2 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,161
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar
Re: pomoć oko lektire

Evo sad ću, samo da odem do knjižnice, posudim knjigu, pročitam izanaliziram, popijem kavu, zapalim cigaretu, pa ću napraviti tvoj posao... ti odi odspavaj malo da nam ne budeš umoran...
Her passion is a kiss And I can not resist-----------
_Aris_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-06-07, 00:23   #3 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-10-06
Godina: 27
Poruka: 1,400
zeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku zeljonar

Čekaj, vidjet ću mogu li ti pomoći ... ipak ne .. mislio sam na Lektire.org - Lektire - Download lektira

Tema od 10000 poruka
zeljonar je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-06-07, 01:56   #4 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 18
Poruka: 1,628
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

Glupost,da ti ja pišem lektiru!Pih!
Odgovori sa citatom
Star 05-06-07, 10:35   #5 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,622
Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
Evo sad ću, samo da odem do knjižnice, posudim knjigu, pročitam izanaliziram, popijem kavu, zapalim cigaretu, pa ću napraviti tvoj posao... ti odi odspavaj malo da nam ne budeš umoran...
Baš je i meni nešto slično palo na pamet. Pa kad to radim za svoje dečke, da napravim i za članove CP-a
E, moj makijato. Lijepo popij kavicu, pa trkom do knjižnice i pročitaj koju knjigu. Vjeruj mi, jako je zdravo za tijelo i duh.
Odgovori sa citatom
Star 26-06-07, 16:03   #6 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 01-05-07
Godina: 22
Poruka: 955
Mean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznat

Ovo je odlično Lektire.org - Lektire - Download lektira
Mean girl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-07-07, 01:21   #7 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 01-07-07
Poruka: 127
esperanza2 se izdvaja iz mase

meni je pomoglo
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: lektira

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:10.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103