Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Književnost, Knjige i Časopisi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Power Reading - Brzo čitanje u Kultura i Zabava forumu; Čujem da postoji knjiga i tečaj na ovu temu. Ljudi mogu pročitati i do 200 stranica u minuti, što se ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-10-06, 00:41   #1 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-10-06
Godina: 27
Poruka: 1,400
zeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku zeljonar
Power Reading - Brzo čitanje

Čujem da postoji knjiga i tečaj na ovu temu. Ljudi mogu pročitati i do 200 stranica u minuti, što se za mene čini nevjerojatno. Može li se kakav priručnik na net-u nabaviti u svezi s tim zna li tko?
Zna li bilo što u svezi s ovom temom, molio bi da se uključi.
Hvala!
zeljonar je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-10-06, 18:35   #2 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Godina: 19
Poruka: 6,500
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy
Re: Power Reading - Brzo čitanje

Muahahahah 200 stranica u minuti ROFL možda bi i mogo tak brzo prelistat (mada sumnjam) a kamoli pročitat

Car news & Reviews
Gogy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-10-06, 18:59   #3 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,344
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

ne baš 200 stranica u minuti, ali otprilike 50-ak stranica bez problema, tečaj košta oko 1800 kuna, i čuo sam da su puni da se čeka mjesecima
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-10-06, 19:07   #4 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Poruka: 6,500
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy

Meni je to nerealno... ak sam ja glup (a jesam) kak neko meni može objasnit na koji način si mogu nešt utuvit u glavu, pogotovo takvom brzinom...

Car news & Reviews
Gogy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-10-06, 19:17   #5 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 22
Poruka: 3,175
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

nekako sam skeptican prema tome, sta mogu

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-10-06, 21:36   #6 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Vjerujem u to u koliko leteće tanjure.

Ali Chuck Norris doesn't read books, he stares them down untill he finds what he's looking for.
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-10-06, 23:31   #7 (permalink)
prof. Foruma

zeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobar

Ima neka knjiga, evo sad sam guglajući našao na:

Superknjižara d.o.o.

Evo vam i slike korica. Ako ju tko nabavi i pročita prije mene, molim da ju komentira. 129kn košta .... hm..... tko zna, i ja sam skeptičan, ali i znatiželjan!
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg m_17658.jpg (13.2 KB, 11 pogleda)
zeljonar je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-10-06, 23:46   #8 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Foto memorija? Kada bi pogledao na stranicu na 2-3 sekunde i recimo otprilike 300 znakova, realno nije moguće nikako i na više sekundi da se zapamti. A brzo čitanje? Da se pročita 300 znakova u 3 sekunde? Nevjerujem i u to. Nemoguće dostići. Možda su to neki dostigli ali oni više u glavi nisu čisti.

Možda je i moguće, ja o tome neznam ništa.

Zadnji Uredio ice : 27-10-06 u 23:49.
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-10-06, 23:47   #9 (permalink)
prof. Foruma

Izgleda da je sve to i ministarstvo verificiralo .... InOptimum: InOptimum .... Sve me ovo više i više zanima ....
zeljonar je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-10-06, 23:55   #10 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 11,740
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

Bullshit. Kao što je Gogy napisao, ne bi ih uspio prelistat a kamo pročitat..

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: brzo citanje, power reading, tecaj

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:35.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103