Muahahahah 200 stranica u minutiROFL možda bi i mogo tak brzo prelistat (mada sumnjam) a kamoli pročitat
![]()
Raspravljate o temi Power Reading - Brzo čitanje u Književnost, Knjige i Časopisi forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Čujem da postoji knjiga i tečaj na ovu temu. Ljudi mogu pročitati i do 200 stranica u minuti, što se ...
Muahahahah 200 stranica u minutiROFL možda bi i mogo tak brzo prelistat (mada sumnjam) a kamoli pročitat
![]()
Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku [photoshop, programiranje, izrada web stranica i ostalo...]
Radar404 <- moj blog
ne baš 200 stranica u minuti, ali otprilike 50-ak stranica bez problema, tečaj košta oko 1800 kuna, i čuo sam da su puni da se čeka mjesecima
Meni je to nerealno... ak sam ja glup (a jesam) kak neko meni može objasnit na koji način si mogu nešt utuvit u glavu, pogotovo takvom brzinom...
Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku [photoshop, programiranje, izrada web stranica i ostalo...]
Radar404 <- moj blog
nekako sam skeptican prema tome, sta mogu
Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć'
Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
Vjerujem u to u koliko leteće tanjure.
Ali Chuck Norris doesn't read books, he stares them down untill he finds what he's looking for.
Ima neka knjiga, evo sad sam guglajući našao na:
Superknjižara d.o.o.
Evo vam i slike korica. Ako ju tko nabavi i pročita prije mene, molim da ju komentira. 129kn košta .... hm..... tko zna, i ja sam skeptičan, ali i znatiželjan!
Foto memorija? Kada bi pogledao na stranicu na 2-3 sekunde i recimo otprilike 300 znakova, realno nije moguće nikako i na više sekundi da se zapamti. A brzo čitanje? Da se pročita 300 znakova u 3 sekunde? Nevjerujem i u to. Nemoguće dostići. Možda su to neki dostigli ali oni više u glavi nisu čisti.
Možda je i moguće, ja o tome neznam ništa.
Zadnji Uredio ice : 28-10-06 u 00:49
Izgleda da je sve to i ministarstvo verificiralo .... InOptimum: InOptimum .... Sve me ovo više i više zanima ....
Bullshit. Kao što je Gogy napisao, ne bi ih uspio prelistat a kamo pročitat..
[sigpic][/sigpic]