| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Power Reading - Brzo čitanje u Kultura i Zabava forumu; Čujem da postoji knjiga i tečaj na ovu temu. Ljudi mogu pročitati i do 200 stranica u minuti, što se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma | Power Reading - Brzo čitanje Čujem da postoji knjiga i tečaj na ovu temu. Ljudi mogu pročitati i do 200 stranica u minuti, što se za mene čini nevjerojatno. Može li se kakav priručnik na net-u nabaviti u svezi s tim zna li tko? Zna li bilo što u svezi s ovom temom, molio bi da se uključi. Hvala! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Power Reading - Brzo čitanje Ima neka knjiga, evo sad sam guglajući našao na: Superknjižara d.o.o. Evo vam i slike korica. Ako ju tko nabavi i pročita prije mene, molim da ju komentira. 129kn košta .... hm..... tko zna, i ja sam skeptičan, ali i znatiželjan! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Power Reading - Brzo čitanje Foto memorija? Kada bi pogledao na stranicu na 2-3 sekunde i recimo otprilike 300 znakova, realno nije moguće nikako i na više sekundi da se zapamti. A brzo čitanje? Da se pročita 300 znakova u 3 sekunde? Nevjerujem i u to. Nemoguće dostići. Možda su to neki dostigli ali oni više u glavi nisu čisti. Možda je i moguće, ja o tome neznam ništa. Zadnji Uredio ice : 27-10-06 u 23:49. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Power Reading - Brzo čitanje Izgleda da je sve to i ministarstvo verificiralo .... InOptimum: InOptimum .... Sve me ovo više i više zanima .... |
| | |
![]() |
| Tagovi: brzo citanje, power reading, tecaj |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:35.

ROFL možda bi i mogo tak brzo prelistat (mada sumnjam) a kamoli pročitat