Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Književnost, Knjige i Časopisi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Power Reading - Brzo čitanje u Kultura i Zabava forumu; ja to ne pušim, imam osjećaj da je to teška muljaža, kao prvo, ako čitam knjige zato ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-06-08, 19:37   #91 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,561
carica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznat
Re: Power Reading - Brzo čitanje

ja to ne pušim, imam osjećaj da je to teška muljaža, kao prvo, ako čitam knjige zato jer u tome uživam koji će mi to onda vrag, pa nije smisao pročitat ih bilijun i time se okolo hvalit, a stručnu literaturu ubrzano pročitat, shvatit i reproducirat, sumnjam
Odgovori sa citatom
Star 28-06-08, 19:47   #92 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,885
shelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

prema iskustvima svojih 5 frendica - to je cisto prodavanje magle.

But you, the man behind the rifle, you are the soul.
"
shelby-eleanor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-06-08, 20:02   #93 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,561
carica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
prema iskustvima svojih 5 frendica - to je cisto prodavanje magle.
eto, znala sam, to sam i pretpostavila
Odgovori sa citatom
Star 31-08-08, 09:19   #94 (permalink)
Starter

Datum registracije: 30-08-08
Poruka: 1
bakteriofag se izdvaja iz mase
Smile Re: Power Reading - Brzo čitanje

Da li moze neko staviti ako ima Buzanovu knjigu o brzom ucenju- za studente ili sl.?pozz svima
bakteriofag je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-09-08, 17:47   #95 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 03-04-07
Poruka: 1,295
Bluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Bluebird

Oduvijek sam jako brzo čitala, ali samo tekstove koji su me zanimali. Pročitala sam ove knjige u nadi da će mi pomoći pri brzom čitanju, odnosno razumijevanju tekstova koji me ne zanimaju. Nisam puno vježbala al osjetila sam napredak.
Odgovori sa citatom
Star 03-09-08, 17:15   #96 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Godina: 21
Poruka: 1,168
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

Ja sam baš nedavno završila taj tečaj i stvarno sam zadovoljna. Možda nekima ne uspije jer ne vjeruju da mogu, sumnjaju u vlastite mogućnosti, imaju predrasude (baš kao i neki ovdje), ne trude se i kad završe tečaj ne vježbaju. Stvar je u tome da po završetku tečaja treba svakodnevno čitati barem 15-20 minuta (brzo, naravno) i tako 21 dan koliko je potrebno da uđe u naviku. Ako se to ne radi - piši propalo. S obzirom da ja studiram književnost, stvarno mi je tečaj bio potreban. Svu lektiru sam pročitala s razumijevanjem, ali za daleko manje vremena i svejedno sam uživala u knjizi. I kada čitate tradicionalno, ne zapamtite svaku riječ i ne ostane vam baš sve, sve u glavi. Danas sam imala ispit iz svjetske književnosti i bila su djela koja sam pročitala brzo. Nisam imala baš nikakvih problema, sve sam riješila, a bome sam se i raspisala.

Zadnji Uredio M@tej@ : 03-09-08 u 17:18.
M@tej@ je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: brzo citanje, power reading, tecaj

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:56.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114