| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Power Reading - Brzo čitanje u Kultura i Zabava forumu; ja to ne pušim, imam osjećaj da je to teška muljaža, kao prvo, ako čitam knjige zato ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Power Reading - Brzo čitanje ja to ne pušim, imam osjećaj da je to teška muljaža, kao prvo, ako čitam knjige zato jer u tome uživam koji će mi to onda vrag, pa nije smisao pročitat ih bilijun i time se okolo hvalit, a stručnu literaturu ubrzano pročitat, shvatit i reproducirat, sumnjam ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #92 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Power Reading - Brzo čitanje prema iskustvima svojih 5 frendica - to je cisto prodavanje magle.
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #93 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Power Reading - Brzo čitanje Citat:
![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu | |
| | |
| | #95 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Power Reading - Brzo čitanje Oduvijek sam jako brzo čitala, ali samo tekstove koji su me zanimali. Pročitala sam ove knjige u nadi da će mi pomoći pri brzom čitanju, odnosno razumijevanju tekstova koji me ne zanimaju. Nisam puno vježbala al osjetila sam napredak.
__________________ The power of accurate observation is frequently called cynicism by those who don`t have it. |
| | |
| | #96 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 1,168
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Power Reading - Brzo čitanje Ja sam baš nedavno završila taj tečaj i stvarno sam zadovoljna. Možda nekima ne uspije jer ne vjeruju da mogu, sumnjaju u vlastite mogućnosti, imaju predrasude (baš kao i neki ovdje), ne trude se i kad završe tečaj ne vježbaju. Stvar je u tome da po završetku tečaja treba svakodnevno čitati barem 15-20 minuta (brzo, naravno) i tako 21 dan koliko je potrebno da uđe u naviku. Ako se to ne radi - piši propalo. S obzirom da ja studiram književnost, stvarno mi je tečaj bio potreban. Svu lektiru sam pročitala s razumijevanjem, ali za daleko manje vremena i svejedno sam uživala u knjizi. I kada čitate tradicionalno, ne zapamtite svaku riječ i ne ostane vam baš sve, sve u glavi. Danas sam imala ispit iz svjetske književnosti i bila su djela koja sam pročitala brzo. Nisam imala baš nikakvih problema, sve sam riješila, a bome sam se i raspisala. ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. Zadnji Uredio M@tej@ : 03-09-08 u 17:18. |
| | |
![]() |
| Tagovi: brzo citanje, power reading, tecaj |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:56.