| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Power Reading - Brzo čitanje u Kultura i Zabava forumu; Smatram, držim, mislim da je ovo neko preseravanje tipa popularnog bestsellerskog "tri u jednom" . Extra super ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Power Reading - Brzo čitanje Nije smješno, postoje i natjecanja ... ljudi stvarno prebrzo čitaju ... i bolje se pamti nego klasično čitanje, raspitajte se malo. Ni ja ne znam za sada još puno o tome, ali nemojte omalovažavat .... raspitajte se pa dajte svoj doprinos .... znam samo da se radi na bazi mentalnih mapa |
| | |
| | #15 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Power Reading - Brzo čitanje Sadržaj ove knjige je sljedeći: ISTRAŽIVANJE VAŠIH BRZINA / Gdje ste sada? / Povijest brzog čitanja / Čitanje – nova definicija / VAŠE ČUDESNE OČI / Pitanje oka – vanjski i unutrašnji uvjeti za brzo čitanje / Vođenje očiju – tehnika čitanja za novu brzinu i doseg / Razvijanje vaših naprednih vještina prelijetanja i skeniranja /.../ SUPERKONCENTRACIJA I RAZUMIJEVANJE / RAZVIJANJE NAPREDNIH VJEŠTINA BRZOG ČITANJA / Mentalne mape – nova dimenzija u razmišljanju i pravljenju bilješku / Poznavanje strukture odjeljaka i povećanje brzine i razumijevanja /.../ POSTATI VRHUNSKI ČITAČ: NAPREDNO KORIŠTENJE SUSTAVA OČI-MOZAK / Mentalna mapa za tehniku organskog učenja / Savladavanje teksta u novinama, časopisima i na kompjuterskim ekranima / Stvaranje datoteke znanja – vanjska banka podataka vašeg mozga / Učinkovito čitanje književnosti i poezije /.../ Možda vi koji živite u ZGB-u je lakše možete nabaviti, dok ju ja naručim i dok stigne proći će dva tjedna. A čujem da nije samo jedna metoda, da postoje i bolje metode. Prvak Hrvatske u brzom čitanju koristi neku metodu sa spomenutog tečaja na ovoj temi. |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Power Reading - Brzo čitanje ma nema terije da se procita tako puno teksta, pogotvo tehnicke/inzenjerske tematike i da se usput upamti...
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #18 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Power Reading - Brzo čitanje No way... ne vjerujem u to nimalo... vjerujem da se može poboljšat brzina čitanja ali takve nerealnosti ne vjerujem... 50 stranica u minuti? šta je vama... ljudi razmislite malo, uzmite knjigu i probajte listat... 50 sekundi će vam proć da dosta brzo listate stranice... znači jedva se stigne za 50 sekundi nabrzinu prelistat a kamoli vidjet šta piše a gdje još zapamtit... nerealno, nerealno, nerealno do jaja...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #20 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Power Reading - Brzo čitanje A jebote zašt bi bila laž... nema nikakve logike... jesi ti kad probo listat 50 stranica... ajde uzmi knjigu i probaj prelistat što brže možeš... evo 45 sekundi ak uspiješ svaka ti čast... i probaj nešt zapamtit ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
![]() |
| Tagovi: brzo citanje, power reading, tecaj |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:06.

.