| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Power Reading - Brzo čitanje u Kultura i Zabava forumu; frend mi je bija na tečaju.......može pročitati nešto manje od sto ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Power Reading - Brzo čitanje frend mi je bija na tečaju.......može pročitati nešto manje od sto stranica po minuti....samo ih vrti ko da lista knjigu i posli sve može prepričati.....poprilično zanimljivo...ali kaže da ta tehnika nije toliko dobra za učenje nego da je više za čitanje romana....
__________________ My mother was like a sister to me, only we didn't have sex quite so often - Emo Philips |
| | |
| | #23 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Power Reading - Brzo čitanje Ne vjerujem... tolko brzo ne možeš ni listat... tvoj frend je prvo naštrebo knjigu i onda kao ono....
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,235
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Power Reading - Brzo čitanje Citat:
![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Power Reading - Brzo čitanje frend mi isao na to...platio 1000 kn...tecaj traje tjedan dana....i ako ti zatreba poslije mozes ici na dopunske vjezbe..sada moze procitati 5-10 stranica u minuti sa 80% razumijevanja...al kaze da molo po malo napredujes...kaze da je prva vjezba nekak gledat stranicu...al ne citas red po red nego ko zmijica...desno pa sljedeci red unatrag lijevo...i tak cijelu knjigu... i kao sve zna...ja sumnjam u ovo...al ko zna mozda je istina...
__________________ Peace.Love.Unity.Respect |
| | |
| | #28 (permalink) |
| wit | Re: Power Reading - Brzo čitanje to je moguće i vrlo lako ću to dokazati. 1. ljudi iskorištavaju samo 10% svog mozga što je znanstvena činjenica. 2. činjenica je da ljudi imaju zapamćen svaki detalj koji su vidjeli u svom životu što je lako dokazivo hipnozom kojom se možemo sjetiti nekog događaja kojega se slabo sjećamo inače iz bilo kojeg perioda u životu. 3. znači problem nije u tome da zapamtimo stvari, nego dovoljno je da ih vidimo, drugi problem je kako ih izvući iz memorije. 4. sistem učenja nije nije ništa drugo nego ponavljanje puteva do pohranje memorije.
__________________ I'm suffering from a singular wit |
| | |
| | #29 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Power Reading - Brzo čitanje I šta si ti sad dokazo? ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 18-06-06 Lokacija: Varaždin Godina: 25
Poruka: 772
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Power Reading - Brzo čitanje Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: brzo citanje, power reading, tecaj |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |