Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Književnost, Knjige i Časopisi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Power Reading - Brzo čitanje u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: Gogy I šta si ti sad dokazo? Dokazao sam time to, da ako si u stanju zapamtiti ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-11-06, 22:36   #41 (permalink)
wayward

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,559
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh
Re: Power Reading - Brzo čitanje

Citat:
Pravi autor: Gogy Pogledaj Poruke
I šta si ti sad dokazo?

Dokazao sam time to, da ako si u stanju zapamtiti sve što si dosad vidio svojim očima, zacijelo si sposoban za puno više stvari u svom životu nego misliš.

Zacijelo je postupak hipnoze samo način na koji hipnotizeri izvlače podatke iz memorije.

Primjer; Da li se ti Gogy ili bilo ko od vas sjeća što je jeo za ručak na današnji dan prije 5 godina?????

Odgovor je ne, ili možda da ???

Ako znate kojeg hipnotizera on će vam pomoći riješiti dilemu. Ono što sam time htio reći je da se toga nesjećate, ali imate tu informaciju pohranjenu u mozgu samo je neznate izvući, što znaju hipnotizeri.
Velika vjerovatnost je da na tom tečaju učite izvlačiti pohranjene podatke (u ovom slučaju čitanje knjige) iz memorije.

To su velike količine podataka, što ako smo sposobni putem naših stanica, a njih genima naslijeđujemo od naših roditelja, a oni od svojih itd, sjećati se svih detalja iz života naših predaka ???
Da li pretjerujem ??
Možda pretjerujem, ali ako ovo dosad vam djeluje nemoguće, gdje je zapravo granica ?
.....(_/.......)../....
...............(_/......

おとわるいなー
pharaoh je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-11-06, 03:39   #42 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-10-06
Godina: 28
Poruka: 1,388
zeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku zeljonar

U potpunosti se slažem!
zeljonar je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-12-06, 01:53   #43 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-06-06
Godina: 26
Poruka: 628
tomcraft se izdvaja iz masetomcraft se izdvaja iz masetomcraft se izdvaja iz masetomcraft se izdvaja iz mase

tomcraft je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-12-06, 02:20   #44 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 19,143
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

koliko ja znam, ne možemo pamtiti sve iz svog života a kamoli iz života predaka. Moderni čovjek se toga odrekao i razvio mozak za učenje novih stvari, dok su pećinski ljudi upravo živjeli od sjećanja predaka a mozgovi su im bili jako ograničeni za učenje i shvaćanje novog.
A ovo brzo čitanje sam gledao na tv-u, zgodna stvar. Sad kako radi ne bih znao.

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-12-06, 11:41   #45 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 23
Poruka: 4,777
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Čovjekova inteligencija se sastoji u mogućnosti da zanemari nevažne podatke, inteligentni ljudi najčešće ne pamte što su jeli, često zaboravljaju dogovore i sl. Iz svog iskustva znam da oni ljudi koje ja samtram manje inteligentnima, najčešće imaju tendenciju pamtiti razne nevažne stvari poput pola imenika iz mobitela napamet.
Što se tiče brzog čitanje koliko sa čuo nije pogodno za učenje, jer bišta što pročitaš ne ostane u trajnoj memoriji, ukratko nešto kao RAM u kompjuteru, skužiti ćeš kad pročitaš, al čim se isfuraš iz toga zaboraviš o čemu si čitao...
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-02-07, 03:06   #46 (permalink)
prof. Foruma

zeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobar

Mislim da ova tema još nije istrošena ... Nedavno sam i upoznao čovjeka koji čita kao lud. I zaista ako budem u prilici, upisat ću ovaj tečaj. Za sada Zagrepčani imaju tu privilegiju!
zeljonar je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-02-07, 00:37   #47 (permalink)
prof. Foruma

Predlažem Vam da posjetite ovaj link:

Net.hr

a zatim ovaj i sve će biti jasno:

In Optimum
zeljonar je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-03-07, 13:58   #48 (permalink)
Starter

Datum registracije: 13-03-07
Godina: 24
Poruka: 7
G-gad se izdvaja iz mase

pozdrav ekipo, evo prvi puta sam na forumu, moro sam se registrirat da se uključim u ovu temu, ja sam završio tečaj power readinga, ali nakon završenog tečaja potrebno je još puno vježbe da se dosegne razina svjesnosti cijele stranice, čitao sam 30 stranica u minuti, al sad sam malo ispo iz štosa jer nisam vježbao redovito...trenutno sam na 15 stranica u minuti, al ponovo vježbam...živjeli!!!
G-gad je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-03-07, 20:44   #49 (permalink)
prof. Foruma

Pa daj care, kako se to radi, ima li neki način za nas kojima nije dostupan taj tečaj! Svaka ti čast što si se uključio na ovu temu, imaš rep + kao znak dobrodošlice od mene!

Tema od 10000 poruka
zeljonar je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-03-07, 01:23   #50 (permalink)
Starter

Datum registracije: 13-03-07
Godina: 24
Poruka: 7
G-gad se izdvaja iz mase

kod power readinga vrlo je bitna predigra ili ti fokusiranje....to je fora da moraš zamislit točku ili bilo kaj iza na desnoj strani glave i na to mislit uz neku instrumentalnu glazbu nekih 5 do 10 min, no nakon dosta prakse netreba ti ni glazba ni niš za ući u fokus znam da zvuči blesavo al šta'š....i tek onda počneš sa čitanjem ili ti brzim prelaženjem preko riječi i nakon što prođeš tako određeni dio knjige radiš mentalnu mapu na papiru i sve to uz neku glazbu bez riječi-radi lakšeg opuštanja...i tak to stalno ponavljaš vježbanjem!!
G-gad je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: brzo citanje, power reading, tecaj

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:42.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114