| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Power Reading - Brzo čitanje u Kultura i Zabava forumu; a mentalna mapa se sastoji od riječi koje ti padaju na pamet pomoću kojih onda intrepretiraš knjigu, te riječi se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Power Reading - Brzo čitanje Ovo što G-gad opisuje je u psihologiji znano kao "iskustvo toka", možeš se umjetno ufurati u njega, koncentriranjem i glazbom, ali meni se zna dogoditi kad učim... Totalno se isključim i koncentriram maksimalno, sve skužim iz prve i imam osjećaj da je zanimljivo učiti (a znam da nije)...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-03-07 Godina: 24
Poruka: 7
![]() | Re: Power Reading - Brzo čitanje a što se tiče učenja kod power readinga ne radi se na isti način kao kod jednostavnog čitanja beletristike, već dok čitaš radiš istovremeno i mentalnu mapu što ti omogućuje da pamtiš i pohranjuješ u trajnu memoriju i dok čitaš tu svoju stručnu literaturu obilježavaš neke riječi u knjizi koje misliš da su važne...ne cijele rečenice...uglavnom ekipa koja je brutalno usavršila power reading nauči cijeli ispit za 2h, al ja još nisam na toj razini!! |
| | |
| | #55 (permalink) |
![]() | da, sve je stvar koncentracije i fokusiranja kad se to savlada sve se čini lagano...moj frend veli kad je prvi put ušao u fokus da se osjećao ko da je napušen....da da sličan osjećaj ![]() da al to je gluparija sa 93% polaznika jer ti samo naučiš tehniku kako treba vježbat, ali ne čitaš zapravo power reading...to dođe tek nakon mjesec dva konstantnog vježbanja!! uglavnom dok savladaš to brzo čitanje svatko razvije svoju metodu pa tako postoji jedna od poularnijih metoda takozvano delfin čitanje imaš još cik cak čitanje pa prelaženje preko stranice u obliku zmije te ko čisto fotokopiranje samo ravno pređeš po sredini stranice....meni inače ovo delfin najbolje paše... bdw u subotu je prvenstvo hrvatske u power readingu prošlogodišnji pobjednik je čitao preko 100 stranica u minuti i zapamtio 75% sadržaja knjige...završio je tečaj kod iste trenerice koja je i mene naučila ![]() Zadnji Uredio daidza : 14-03-07 u 00:58. |
| | |
| | #56 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Power Reading - Brzo čitanje ... e jesi ti sretan !!! A skinuo sam snimku natjecanja, vidio sam da ljudi samo listaju, i zapisuju nešto ... onda im kaže: Odložite knjige, i da im pitanja .... Ma ludilo je to, ja nisam mogao vjerovati svojim očima, i tako sam otvorio temu ovdje, ali mnogi nisu vjerovali u to i rekli su da je to obična glupost! A rodica mi ima prijatelja kojem pravo nikako nije išlo, i sad je počao polagati ispite nakon tečaja ... zapravo, bio je lijen dosta, tako barem ona kaže .... |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Power Reading - Brzo čitanje
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #59 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Power Reading - Brzo čitanje Citat:
A reci nam jeli se što promijenilo u tvom životu nakon tečaja ... koje su sve pozitivne a koje negativne strane toga ... Mislio sam ovu knjigu s prve stranice ove teme Klikni ovdje i otiđi na prvu stranicu ove teme nabavit, znaš li ima li ona veze s tim? Zadnji Uredio zeljonar : 14-03-07 u 19:11. | |
| | |
| | #60 (permalink) |
![]() | Re: Power Reading - Brzo čitanje a neznam koje su negativne strane da ti pravo kažem, a pozitivne su to što se općenito puno bolje koncentriram na neke stvari koje trenutno obavljam što ti daje i puno više samopouzdanja, a što se tiče knjige nisam čitao tako da neznam, a sigurno nije na odmet!!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: brzo citanje, power reading, tecaj |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:56.

Svi smo mi MASS SARR