| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Power Reading - Brzo čitanje u Kultura i Zabava forumu; Može li mi netko ,tko je pročitao ovu knjigu reći dali se isplati nabaviti tu knjigu(tj dali se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #63 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 20
Poruka: 2,317
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Power Reading - Brzo čitanje Baš sam nedavno nabavio knjigu,knjiga ima negdi oko 230 strana...dosta je zanimljiva.
__________________ To finally reach the shore, survive the storm Now you're bare and cold, the sea was warm So warm, you bathe your soul again. |
| | |
| | #64 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Power Reading - Brzo čitanje Citat:
Nedavno sam se uvjerio da je brzo čitanje itekako moguće, naime vidio sam kako tip čita, demonstrirao mi je to, a dao sam mu knjigu koju sigurno nikad nije imao prilike čitati. | |
| | |
| | #65 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 20
Poruka: 2,317
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Power Reading - Brzo čitanje Citat:
Knjiga je dobra te sadrži dosta testova za povečanje brzine. Evo da ukratko objasnim u čemu je stvar... Naučeni smo da čitamo riječ po riječ i to s lijeve na desnu stranu i na taj način se zanemaruje potencijal naših očiju.Oči mogu puno više obuhvatit riječi odjednom,npr kad gledaš neku sliku možeš puno toga uočit samo jednim pogledom,na sličan način možeš obuhvatit više riječi odjednom... U knjizi imaš razne tehnike za povečanje brzine kao što su cik cak,petlja,oblik slova S.Uglavnom ako imaš volje možeš znatno povečat brzinu...
__________________ To finally reach the shore, survive the storm Now you're bare and cold, the sea was warm So warm, you bathe your soul again. | |
| | |
| | #68 (permalink) |
| Radost Europe | Re: Power Reading - Brzo čitanje u folderu: Rapidshare folder
__________________ Show love with no remorse Zadnji Uredio Lovel : 13-05-07 u 11:46. |
| | |
![]() |
| Tagovi: brzo citanje, power reading, tecaj |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:13.

u folderu: