Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Književnost, Knjige i Časopisi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Power Reading - Brzo čitanje u Kultura i Zabava forumu; Može li mi netko ,tko je pročitao ovu knjigu reći dali se isplati nabaviti tu knjigu(tj dali se ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-03-07, 17:42   #61 (permalink)
Banniran i glup

Datum registracije: 29-12-06
Godina: 21
Poruka: 174
VALSIM se izdvaja iz mase
Re: Power Reading - Brzo čitanje

Može li mi netko ,tko je pročitao ovu knjigu reći dali se isplati nabaviti tu knjigu(tj dali se iz nj može naučiti power reading)?
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg m_17658.jpg (13.2 KB, 118 pogleda)
VALSIM je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-03-07, 01:40   #62 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-10-06
Godina: 28
Poruka: 1,400
zeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku zeljonar

Da, i ja sam to već pitao, može se naći na početku

.... teško da ima takvoga na forumu, a čuo sam da knjiga nije skuplja od 150 kn

Tema od 10000 poruka
zeljonar je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-04-07, 01:34   #63 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Godina: 20
Poruka: 2,317
Bahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masi

Baš sam nedavno nabavio knjigu,knjiga ima negdi oko 230 strana...dosta je zanimljiva.
Bahamut je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-05-07, 18:47   #64 (permalink)
prof. Foruma

zeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Bahamut Pogledaj Poruke
Baš sam nedavno nabavio knjigu,knjiga ima negdi oko 230 strana...dosta je zanimljiva.
I kakva su iskustva s tom knjigom? Malo nam je opiši, mane i prednosti. Jeli napuhano to da se može tako brzo čitati nakon što se ona savlada? I ja ću je možda nabaviti ...

Nedavno sam se uvjerio da je brzo čitanje itekako moguće, naime vidio sam kako tip čita, demonstrirao mi je to, a dao sam mu knjigu koju sigurno nikad nije imao prilike čitati.

Tema od 10000 poruka
zeljonar je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-05-07, 21:55   #65 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Poruka: 2,317
Bahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: zeljonar Pogledaj Poruke
I kakva su iskustva s tom knjigom? Malo nam je opiši, mane i prednosti. Jeli napuhano to da se može tako brzo čitati nakon što se ona savlada? I ja ću je možda nabaviti ...

Nedavno sam se uvjerio da je brzo čitanje itekako moguće, naime vidio sam
kako tip čita, demonstrirao mi je to, a dao sam mu knjigu koju sigurno nikad nije imao prilike čitati.
Ljudi su dosta skeptični što se toga tiće...naravno da je moguče povečat brzinu čitanja čak i na 1000 riječi u minuti,potrebno je samo malo uložit truda.
Knjiga je dobra te sadrži dosta testova za povečanje brzine.

Evo da ukratko objasnim u čemu je stvar...

Naučeni smo da čitamo riječ po riječ i to s lijeve na desnu stranu i na taj način se zanemaruje potencijal naših očiju.Oči mogu puno više obuhvatit riječi odjednom,npr kad gledaš neku sliku možeš puno toga uočit samo jednim pogledom,na sličan način možeš obuhvatit više riječi odjednom...

U knjizi imaš razne tehnike za povečanje brzine kao što su cik cak,petlja,oblik slova S.Uglavnom ako imaš volje možeš znatno povečat brzinu...
Bahamut je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-05-07, 00:48   #66 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,896
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Zainteresiran netko za pdf ove knjige, ima 96 megi?
Odgovori sa citatom
Star 13-05-07, 01:47   #67 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-08-05
Poruka: 1,324
Casey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Casey

aj uploadaj...
Odgovori sa citatom
Star 13-05-07, 11:41   #68 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,896
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

u folderu: Rapidshare folder

Zadnji Uredio Lovel : 13-05-07 u 11:46.
Lovel je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-05-07, 23:46   #69 (permalink)
prof. Foruma

Svaka čast care, evo upravo sam ju počeo skidati. Da me ovo ne spriječava, udjelio bi ti rep +, ali neka, čim mognem dobit ćeš ga!
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg 2007-05-14_000146.jpg (10.0 KB, 17 pogleda)

Tema od 10000 poruka
zeljonar je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-05-07, 23:48   #70 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,704
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

stanija-ruma

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: brzo citanje, power reading, tecaj

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:13.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113