| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Power Reading - Brzo čitanje u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: slay stanija-ruma he he, gore je uglavnom sve što su tražili ljudi s croportala... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #74 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Power Reading - Brzo čitanje Evo ja baš proučavam malo Mape uma ... Zanimljivo je dosta, samo još nije brzina zadovoljavajuća ... vidjet ću, ima još nekih 70 stranica knjige Čita li još tko ovo i kako vam ide? Meni ovaj periferni vid ne radi tako dobro, valjda će proraditi ![]() |
| | |
| | #76 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Power Reading - Brzo čitanje Oko 450 riječi u minuti, a bilo je oko 250. S obzirom da je na srpskom ova knjiga, malo mi je to otegotna okolnost, jer je malo čudno za čitati, a ne smije se zadržavati ni vraćati natrag prema uputama. Letiš po tekstu i to je to. Kako tebi ide čitanje odjednom dva reda? Ja sam skužio da mi dobro ide ono unatrag. Ukoso dolje, pa pravocrtno natrag, itd ... ali samo lakši tekstovi mi idu dobro. Uzeo sam neke druge knjige pa vježbam. Maximalno 500 riječi, ne mogu brže nikako ![]() |
| | |
| | #79 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Power Reading - Brzo čitanje ,, tako je kurac ,, to sereju ,, ,, sve se vrti oko para ,, ,,
__________________ Ako je abortus ubojstvo, onda je drkanje genocid. ![]() Spider pig, spider pig, does whatever a spider pig does, can he swing, from a web, no he can't, he's a pig! |
| | |
| | #80 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 21
Poruka: 2,434
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Power Reading - Brzo čitanje Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: brzo citanje, power reading, tecaj |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:14.

Svi smo mi MASS SARR

Spider pig, spider pig, does whatever a spider pig does, can he swing, from a web, no he can't, he's a pig!