| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Power Reading - Brzo čitanje u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: Lovel u folderu: Rapidshare folder E sad je i ova:... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Power Reading - Brzo čitanje Citat:
![]()
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
| | #83 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-11-06 Godina: 20
Poruka: 1,095
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Power Reading - Brzo čitanje ja sam pročitao prvu cijelu, nisam napredovao ništa, vjerojatno jer nisam niti vježbao, samo sam pročitao, a drugu sam došao negdje do pola, dosta je komplicirana, ali zanimljiva i isto treba puno vježbati da bi se nešto postiglo |
| | |
| | #87 (permalink) |
| next best thing | Re: Power Reading - Brzo čitanje evo našao na torrentima ima za skinit EyeQ se zove, probao demo na stranici Welcome to eyeQ - Speed Reading and Brain Enhancement Technology nadam se da nije reklama ![]()
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... |
| | |
| | #89 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-02-08
Poruka: 4
![]() | Re: Power Reading - Brzo čitanje Evo, ja sam probao- i povećao brzinu sa 430 na 513. Ali je bezveze sve to kad nije na hrvatskom, nema smisla. Imao sam na srpskom knjkigu ali kada je trebalo čitati s razumijevanjem sam odustao, ma kolko god brzo čitao ne mogu razumjet ![]() |
| | |
| | #90 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 22-05-08 Lokacija: negdje na Marsu Godina: 13
Poruka: 178
![]() | Re: Power Reading - Brzo čitanje ja bi htjela tecaj brzog citanja al kaj ce mi kad i ovak procitam puno knjiga...JEDVA NADEM JOS NEKIH ZANIMLJIVIH KNJIGA U KNJIZNICI KAD SAM SVE PROCITALA...lol |
| | |
![]() |
| Tagovi: brzo citanje, power reading, tecaj |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:20.

u folderu: 

Svi smo mi MASS SARR