| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi r.l.stine u Kultura i Zabava forumu; zanima me sto vi mislite o piscu krimica r.l.stineu! meni su njegove price super i sve san procitala ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 22-05-08 Lokacija: negdje na Marsu Godina: 13
Poruka: 178
![]() | r.l.stine zanima me sto vi mislite o piscu krimica r.l.stineu! meni su njegove price super i sve san procitala od njega sto ima u knjiznici...zeljela bih da u knjiznici ima vise knjiga od njega.koje ste sve knjige procitali od njega ako uopce i jeste? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Starter | Re: r.l.stine ja sam također pročitao puno knjiga od njega, ali već kod, pa ne znam, pete valjda, sam shvatio da je to sve na isti kalup, pa mi je bilo bezveze dalje čitat jer sam već na početku knjige mogao shvatiti tko je glavni krivac za nbešto ili slične stvari....ali ko voli nek izvoli......meni su njegove knjige bezvezne
__________________ NE PRIMAM MITO u malim količinama |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-02-08 Lokacija: Slunj
Poruka: 227
![]() | Re: r.l.stine Prošlo je dosta vremena otkad sam čitala njegove knjige.Slažem se s budalom_02 da su sve pisane na isti način i radnja im je predvidljiva pa nakon dvije,tri pročitane izgubiš volju za čitanjem.Nema onog uzbuđenja baš zbog nepredvidivosti koju je ispustio.
__________________ "Budite onakvi kakvi želite izgledati." (Sokrat) |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-08-08
Poruka: 4
![]() | Re: r.l.stine Čitala sam prije.....još nekad posudim koju ako se zaželim knjige koju mogu pročitati u 45 minuta...ali meni je problem to što se već na početku ..na prvih 15 stranica može shvatiti tko je krivac Ali znam puno ljudi koji ga obožavaju.. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:30.

i jer su knjige koje se mogu pročitat u sat vremena, ono za plažu!!!