Pokazujem rezultate 1 do 7 od 7

r.l.stine

Raspravljate o temi r.l.stine u Književnost, Knjige i Časopisi forumu, dio Kultura i Zabava foruma; zanima me sto vi mislite o piscu krimica r.l.stineu! meni su njegove price super i sve san procitala od njega ...

Banned
    Datum registracije
    22-05-08
    Starost
    16
    Poruka
    176
    Liked
    0 times

r.l.stine

zanima me sto vi mislite o piscu krimica r.l.stineu! meni su njegove price super i sve san procitala od njega sto ima u knjiznici...zeljela bih da u knjiznici ima vise knjiga od njega.koje ste sve knjige procitali od njega ako uopce i jeste?

Starter Avatar od korisnika budala_02
    Datum registracije
    12-04-08
    Starost
    18
    Poruka
    46
    Liked
    0 times

Re: r.l.stine

ja sam također pročitao puno knjiga od njega, ali već kod, pa ne znam, pete valjda, sam shvatio da je to sve na isti kalup, pa mi je bilo bezveze dalje čitat jer sam već na početku knjige mogao shvatiti tko je glavni krivac za nbešto ili slične stvari....ali ko voli nek izvoli......meni su njegove knjige bezvezne
    NE PRIMAM MITO

u malim količinama

Uvaženi forumas Avatar od korisnika bloody_filthy
    Datum registracije
    22-02-08
    Poruka
    527
    Liked
    0 times

Prošlo je dosta vremena otkad sam čitala njegove knjige.Slažem se s budalom_02 da su sve pisane na isti način i radnja im je predvidljiva pa nakon dvije,tri pročitane izgubiš volju za čitanjem.Nema onog uzbuđenja baš zbog nepredvidivosti koju je ispustio.
    "Budite onakvi kakvi želite izgledati."
    (Sokrat)

Starter
    Datum registracije
    01-08-08
    Poruka
    4
    Liked
    0 times

Čitala sam prije.....još nekad posudim koju ako se zaželim knjige koju mogu pročitati u 45 minuta...ali meni je problem to što se već na početku ..na prvih 15 stranica može shvatiti tko je krivac
    Ali znam puno ljudi koji ga obožavaju..

Regularni forumas Avatar od korisnika linkin_parkovka
    Datum registracije
    24-08-08
    Poruka
    109
    Liked
    0 times

piše prenaivno i lako je pogodit ko je ubojica, ali vrlo često čitan njegove knjige jer ne moran naprezat mozak i jer su knjige koje se mogu pročitat u sat vremena, ono za plažu!!!
    what i've done...i'll face myself...

Starter
    Datum registracije
    03-08-09
    Poruka
    1
    Liked
    0 times

Pricitala sam ih skoro sve, sad su mi dosadile

Regularni forumaš Avatar od korisnika Viorica Dubois
    Datum registracije
    16-09-10
    Poruka
    85
    Liked
    7 times

Citat Pravi autor: crazy_girl_karla Pogledaj Poruke
    zanima me sto vi mislite o piscu krimica r.l.stineu! meni su njegove price super i sve san procitala od njega sto ima u knjiznici...zeljela bih da u knjiznici ima vise knjiga od njega.koje ste sve knjige procitali od njega ako uopce i jeste?
    Bila sam apsolutno fascinirana njime, njegovim djelima, ali u djetinjstvu.
    Pročitala sam valjda sve što je ikad napisao.
    On je od onih pisaca čije ćeš knjige doslovce "progutati" u par sati, biti oduševljen, no jednako tako brzo i zaboraviti i oduševljenje pretvoriti u ranovdušnost, nezanimanje.
    Nature shows that with the growth of intelligence comes increased capacity for pain, and it is only with the highest degree of intelligence that suffering reaches its supreme point.

Lajkaj nas na Facebooku