Pokazujem rezultate 1 do 2 od 2

Razgovor sa sjenama

Raspravljate o temi Razgovor sa sjenama u Književnost, Knjige i Časopisi forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Nisam znao gdje staviti ovu temu pa stavih ovdje posto mi se cini neprikladna za filmove i serije. Naime,radi se ...

prof. Foruma Avatar od korisnika Outlaw
    Datum registracije
    02-09-06
    Starost
    22
    Poruka
    1,157
    Liked
    5 times

Razgovor sa sjenama

Nisam znao gdje staviti ovu temu pa stavih ovdje posto mi se cini neprikladna za filmove i serije. Naime,radi se o jednoj emisiji koja je prije isla na hrt-u nekih mj i pol ukoliko se dobro sjecam. Zvala se "Razgovor sa sjenama" ,a uređivao ju je i vodio Dubravko-Jelačić Bužimski. O cemu se radi? Njemu prilaze pravi profesionalni glumci koji glume mrtve hrvatske književnike koji su nekim čudom oživjeli i dolaze na spiritističku seansu gospodinu uredniku koji je za ovu prigodu sam sebe proizveo u glumca. Ispituje ih kako su zivjeli,od djetinjstva do skolovanja,napisana djela te svaki 'pisac' isprica jednu pricu koju mozemo vidjet u vizualnoj realizaciji od strane Bužimskog. Sve u svemu,odlicna emisija. Problem je sto nigdje nemogu naci epizode. Ukoliko itko zna gdje bi se mogle naci,bio bih jako zahvalan.
    Outlaw stize sonjo moja!

Uvaženi forumas Avatar od korisnika bloody_filthy
    Datum registracije
    22-02-08
    Poruka
    527
    Liked
    0 times

Re: Razgovor sa sjenama

Citat Pravi autor: Outlaw Pogledaj Poruke
    Nisam znao gdje staviti ovu temu pa stavih ovdje posto mi se cini neprikladna za filmove i serije. Naime,radi se o jednoj emisiji koja je prije isla na hrt-u nekih mj i pol ukoliko se dobro sjecam. Zvala se "Razgovor sa sjenama" ,a uređivao ju je i vodio Dubravko-Jelačić Bužimski. O cemu se radi? Njemu prilaze pravi profesionalni glumci koji glume mrtve hrvatske književnike koji su nekim čudom oživjeli i dolaze na spiritističku seansu gospodinu uredniku koji je za ovu prigodu sam sebe proizveo u glumca. Ispituje ih kako su zivjeli,od djetinjstva do skolovanja,napisana djela te svaki 'pisac' isprica jednu pricu koju mozemo vidjet u vizualnoj realizaciji od strane Bužimskog. Sve u svemu,odlicna emisija. Problem je sto nigdje nemogu naci epizode. Ukoliko itko zna gdje bi se mogle naci,bio bih jako zahvalan.
    Zvuči zanimljivo,iako nisam pogledala niti jednu epizodu.
    "Budite onakvi kakvi želite izgledati."
    (Sokrat)

Lajkaj nas na Facebooku