Zasto bi bila prevara? Koda oni to prodaju za milione ili neznam sta. Pogotovo onaj Bob Proctor koji je pun para
Ja vjerujem u to, za druge neznam.
Raspravljate o temi "The Secret" ? Prevara ili nesto vise !? u Književnost, Knjige i Časopisi forumu, dio Kultura i Zabava foruma; ..danas sam pogledao dokumentarac "Tajna" ...sve zvuci lijepo i savresno...glazba u pozadini i mudri citati kojima vrvi film cine svoje..te ...
Zasto bi bila prevara? Koda oni to prodaju za milione ili neznam sta. Pogotovo onaj Bob Proctor koji je pun para
Ja vjerujem u to, za druge neznam.
i jesi zaradio masne pare tako sto si vizualizirao zelju ?
Ko, ja? Hehe... ne, nisam jos, Ali budem cim nadjem vremena![]()
aj pa mi javi rezultate..ja cu si veceras nacrtat i napisat da zelim mustanga gt shelby 500 ...pa da vidimo cija ce se zelja prije ostvarit..zeeeliiim gaaa...
niste vi shvatili o čemu se tu radi, istina je da je ta ''Tajna'' malo previše komercijalna pa ljudi pocinju razmišljat da će sutra poć na mjesec gradit kuću.
Ima tamo par dobrih praktičnih savjeta, ali ima puno boljih knjiga na tu temu, ova je previše komercijalizirana!
ima i film...
evo ga ovdje, ako znate engleski pogledajte.
zanimljiv je i fora napravljen, ima i smjeha i suza i svegame like it
pa onda se zakon privlacnosti odnosi i na negativne likove..koji zele sijat smrt..zlo..nasilje..i kako to onda funkcionira ?
Kakva tajna sad ljudski rod napada...
Ma ajde... Budite pametni... Ne bududite glupi... Tajna je u vašoj glavi... A ne u tuđoj...