| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi "The Secret" ? Prevara ili nesto vise !? u Kultura i Zabava forumu; ..danas sam pogledao dokumentarac "Tajna" ...sve zvuci lijepo i savresno...glazba u pozadini i mudri citati kojima vrvi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-10-06
Poruka: 63
![]() | "The Secret" ? Prevara ili nesto vise !? ..danas sam pogledao dokumentarac "Tajna" ...sve zvuci lijepo i savresno...glazba u pozadini i mudri citati kojima vrvi film cine svoje..te slavne licnosti koje su navodno koristile tajnu univerzuma..sto mislite ? Dal je to sve jos jedan princip "Uzmi novce i bježi " ili prodavanje magle..skupljanje dobro poznatih cinjenica na jednom mjestu ? Iskustva..komentari..misljenja..okruzeni smo raznoraznim prorocima i idejama new age pokreta..svaki tjedan je nesto novo "IN" ... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-12-06 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 861
![]() | Re: "The Secret" ? Prevara ili nesto vise !? Zasto bi bila prevara? Koda oni to prodaju za milione ili neznam sta. Pogotovo onaj Bob Proctor koji je pun para ![]() Ja vjerujem u to, za druge neznam.
__________________ Moj blog o Internet zarada! - NOVI DOKAZ ISPLATE! |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() | Re: "The Secret" ? Prevara ili nesto vise !? Ko, ja? Hehe... ne, nisam jos, Ali budem cim nadjem vremena ![]()
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odmah tu do ... evo tu!
Poruka: 192
![]() | Re: "The Secret" ? Prevara ili nesto vise !? niste vi shvatili o čemu se tu radi, istina je da je ta ''Tajna'' malo previše komercijalna pa ljudi pocinju razmišljat da će sutra poć na mjesec gradit kuću. Ima tamo par dobrih praktičnih savjeta, ali ima puno boljih knjiga na tu temu, ova je previše komercijalizirana!
__________________ Život kao igra(blog) |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 20
Poruka: 2,217
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: "The Secret" ? Prevara ili nesto vise !? Citat:
ja vjerujem u to i mogu reć da mi je baš ok!!
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray - "Lost in Translation" | |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() | Re: "The Secret" ? Prevara ili nesto vise !? ima i film... evo ga ovdje, ako znate engleski pogledajte. zanimljiv je i fora napravljen, ima i smjeha i suza i svega me like it
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: "The Secret" ? Prevara ili nesto vise !? Kakva tajna sad ljudski rod napada... ![]() Ma ajde... Budite pametni... Ne bududite glupi... Tajna je u vašoj glavi... A ne u tuđoj...
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul. |
| | |
![]() |
| Tagovi: secret, smisao zivota, tajna |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:34.

- NOVI DOKAZ ISPLATE!