| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Skenirani stripovi.... u Kultura i Zabava forumu; Pozzzzzzz.novi sam na forumu .....nisam primjetio temu skenirani stripovi i to.......ako neko ima toga za mjenjati nek mi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-05-07
Poruka: 2
![]() | Skenirani stripovi.... Pozzzzzzz.novi sam na forumu .....nisam primjetio temu skenirani stripovi i to.......ako neko ima toga za mjenjati nek mi se javi ........citam sve zivo sa nasih prostora dole iz ex yu......lms,zs.sd.extra...itd.....preko 400gb skeniranih stripova za razmjenu imam pa ko voli nek izvoli tu sam........izvinjavam se adminima ako sam pogresno stavio temu ......... |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 12-11-07 Godina: 40
Poruka: 1
![]() | Citat:
imam ja toga dosta | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Skenirani stripovi.... imas na newsgroups grupe hr.rec.stripovi i hr.rec.stripovi.binaries na ovoj drugoj je znalo biti dosta stripova ![]()
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP |
| | |
![]() |
| Tagovi: skenirani, stripovi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:57.

na ovoj drugoj je znalo biti dosta stripova