Pokazujem rezultate 1 do 3 od 3

Sophie Kinsella-Sjećaš me se?

Raspravljate o temi Sophie Kinsella-Sjećaš me se? u Književnost, Knjige i Časopisi forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Lexi je dvadesetpetogodišnjakinja,debeljuca,opuštena,sarkastična,zaposlenica Deller Carpeta koja živi za blagdanske bonuse,zabavu s Fi,Debs i Carolyn,a uz sve trpi i svog dečka-Luzera ...

Uvaženi forumas Avatar od korisnika bloody_filthy
    Datum registracije
    22-02-08
    Poruka
    527
    Liked
    0 times

Sophie Kinsella-Sjećaš me se?

Lexi je dvadesetpetogodišnjakinja,debeljuca,opuštena,sarkastična,zaposlenica Deller Carpeta koja živi za blagdanske bonuse,zabavu s Fi,Debs i Carolyn,a uz sve trpi i svog dečka-Luzera Davea.
    Najednom se probudi u bolnici s dijagnosticiranom amnezijom koja je posljedica automobilske nesreće u kojoj se našla.Izbrisane su joj zadnje tri godine života pa se budi kao 28-godišnjakinja.No,to nije jedino što ju je začudilo.Probudila se kao druga osoba.Od svoje prosječne plaće sigurno si nije mogla priuštiti Gucci kovčeg koji je stajao kraj bolničkog kreveta,a pogotovo ne sve preobrazbe koje je uočila(od Zubice do prekrasnih,savršeno bijelih zubi,od debeljuce do manekenskog izgleda i savršene kose i još bolje tjelesne forme).Kasnije saznaje da je udana za prezgodnog muškarca,napredovala je na poslu,živi u ultramodernom stanu opremljenom najsuvremenijom tehnologijom,više ne jede ugljikohidrate i ima prijateljice iz visokog društva-ukratko,ima naizgled savršen život.No,polako počinje shvaćati da stvari i nisu baš toliko divne,bajne i krasne kako su se činle u početku.Najbliže prijateljice udaljile su se od nje,postala je "šefica iz pakla",a ni muž Eric ne djeluje kao njezin tip muškarca.Lexi počinje shvaćati da je njezin novi život pun spletki i tajni ,gdje joj svi govore drugačiju verziju priče njezina života.

Ako je netko čitao,neka se izjasni.
    "Budite onakvi kakvi želite izgledati."
    (Sokrat)

Regularni forumaš Avatar od korisnika Viorica Dubois
    Datum registracije
    16-09-10
    Poruka
    85
    Liked
    7 times

Re: Sophie Kinsella-Sjećaš me se?

Ja sam čitala.
    Knjiga je izvrsna! Kinsella odlično piše i "tjera" te da čitaš dalje, a sama radnja je napeta. Nikad ne znaš što očekivati okrenuvši novu stranicu.
    Nature shows that with the growth of intelligence comes increased capacity for pain, and it is only with the highest degree of intelligence that suffering reaches its supreme point.

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika vesna75
    Datum registracije
    13-06-08
    Poruka
    3,325
    Liked
    460 times

Re: Sophie Kinsella-Sjećaš me se?

čitala i ja...ništa posebno...
    koristi fore iz kupoholičarke, koja je nenadmašna od svih njenih knjiga..

Lajkaj nas na Facebooku