Dugačak je
Raspravljate o temi Šta mislite o ovom tekstu? u Književnost, Knjige i Časopisi forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Igraš basketa. Osjećaš se zivim. Tučeš se. Srce pulsira. Skakućeš, preskačeš vijaču. Kao Bokser. Kao - šampion. Drziš ručnik preko ...
Zadnji Uredio Korozija : 24-02-08 u 00:37
Jebeš potpisr"
Dugačak je
Ovaj dio mi se najviše sviđa
Vjezbati čitavu noć gađanje pikada s nekom zenskom. Unutra – van. Unutra – van. Sa ženama nema problema. Kod njih uvjek pogađaš centar. Osim ako nisi pijani idiot pa pogodiš ono između. Ova vrsta pikada mi se više sviđa. Strelica sama tezi ka centru, a rupa je zeljno iščekuje. Rupa govori: Dođi, vidi, pogodi. I ti dođeš osvojiš to carstvo plača i osjećaš se kao mali Cezar. Raširiš svoju mapu i traziš novu rupu. Zato oni koji ne jebu igraju pikada. Da bi simulacijom postigli zadovoljsto. To je vrsta onanije. I ja je često upraznjavam. Strastveni sam igrač pikada i bilijara. I uličnog basketa. Kad djevojke gledaju kako se nadmećeš s drugim to ti dize moral. Uzimaš štap ili loptu u ruke, pogađaš u rupu i daješ im do znanja kako si uspješan. Precizan. Strastven i pozrtvovan. To ih uzbuđuje. Plješću rukama, skakuću inavijaju. „Oh, kako bih voljela da me ovaj pocjepa, oh. Kao mrežicu na obruču. Oh,da...", misli ona potsvjesno i gaćice joj se vlaže kao Sejšelski greben
Zašto?![]()
Jebeš potpisr"
Za babino brašno. Zanimljiva mi je usporedba s pikadom. Jesi to ti pisao?
Jesam. Vježba iz pisanja i simultane ekspresije emocija i toka svijesti.
Jebeš potpisr"
Pa, u tom slučaju, sjedi 5......![]()
Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
×××
Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...
Jebeš potpisr"
Sa pikadom onaj deo je najzanimljivije opisan....![]()
Ako tvoja sreća zavisi od postupaka drugih osoba, onda zaista ne možeš biti srećna osoba.
Cool. Meni je taj dio najprostiji i najjednostavniji, al nema veze. Kako žene kažu ili, u ovom slučaju, kako kaže slavonsko - beogradska koalicija![]()
Jebeš potpisr"