| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Šta mislite o ovom tekstu? u Kultura i Zabava forumu; I to što kažeš....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-02-08 Lokacija: Slunj
Poruka: 228
![]() | Re: Šta mislite o ovom tekstu? Ne sviđaju mi se neke usporedbe,kao ova dolje. Citat:
U globalu,tekst vjerno opisuje tvoje želje i osjećaje,a bio bi još bolji kad ne bi stavljao neke banalne usporedbe. ![]()
__________________ Mi praštamo gotovo uvijek ono što shvaćamo(Ljermontov). | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta mislite o ovom tekstu? meni je text odlican.....brao
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-09-06 Lokacija: Ulan Bator
Poruka: 757
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta mislite o ovom tekstu? Citat:
posebno si upravu za interpunkcijske znakove. malo sputavaju stil i ne čine ga mekim i lepršavim. on mora teći. hiperbole, da. i tu nekad pretjeram, banaliziram zbog brzopletosti ![]()
__________________ Jebeš potpisr" | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta mislite o ovom tekstu? ja smatram da su ti hiperbole na mjestu. koristis ih dobro i bas zbog tog tvog pretjeranog naglasavanja nekih opisa mi se svidja. interpunkcija mi se takodjer svidja jer je to tok tvojih misli i to se lijepo naglasi sa "nepravilnim" koristenjem iste. Imas dara definitivno.
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-09-06 Lokacija: Ulan Bator
Poruka: 757
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta mislite o ovom tekstu? ma da. hvala ti. jebiga, pišem iskreno i spontano. mrzim šablone i fabricirane pisce, al uvjek može biti bolje. zato pustim vatru nadahnuća da sagori pa kad se tekst ohladi onda izvršim detaljnu reviziju. to su završni radovi. heh, jesam novinar il nisam.
__________________ Jebeš potpisr" |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-02-08 Lokacija: Slunj
Poruka: 228
![]() | Re: Šta mislite o ovom tekstu? Citat:
),pa te razumijem.Ma sve ok,samo malo preoblikuj i super tekst.Nefertiti,naravno da ima dara.To nitko ne poriče. ![]()
__________________ Mi praštamo gotovo uvijek ono što shvaćamo(Ljermontov). | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 23
Poruka: 433
![]() | Re: Šta mislite o ovom tekstu? puno više mi se svidio prvi dio teksta, tu mi izgleda kao da si vladao svojim mislima - u drugom dijelu mi otprilike to nešto fali...
__________________ "Leti ko lišće što vir ga vije, za let si, dušo, stvorena; za zemlju nije, za pokoj nije cvijet što nema korijena." |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:08.