| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Stephen King u Kultura i Zabava forumu; poz, zna li ko di ima kupit povoljno Stephen King - 4 iza ponoći, bilo da je online ili u Splitu, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-02-07 Godina: 19
Poruka: 91
![]() | Re: Stephen King Koliko ja znam, ima ti na kraju te knjige za naručit..... Inače, obožavam Kinga, posebno Langolijere, Tajni prozor, tajni vrt, Godišnja doba, Očajavanje, Insomnia, It. ![]()
__________________ "Each one of us was brought here for a reason." |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,161
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Stephen King Za sve fanove horora, a posebno Kiga preporučam blog: Stephen King Of Horror
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split
Poruka: 423
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Stephen King King mi je jedan od dražih pisaca i prejaki su neki filmovi šta su rađeni po njegovim knjigama, dobro neki su i sranje (to su pretežito oni di se on miša u režiranje), a šta se tiče njegovih knjiga imaš ih u one dvi knjižnice u gradu, između njih ti je bivši CD shop-New Yorku (sad se tamo prodaju majice) Algoritam i ne znan kako se druga zove, ja mislim da možeš čak i naručit u jednoj od njih koju god očeš njegovu knjigu...
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-10-07 Lokacija: St Godina: 23
Poruka: 522
![]() ![]() ![]() | Re: Stephen King Citat:
teta će te malo svisoka gledat,jer joj ocito nije mio al ja san dobila 'godisnja doba' prosle god.za 40 cini mi se kn a algoritam ti nije prevea sve,samo ove koje su bile na kioske i jos ih imas kupit za po 30kn ![]()
__________________ I have a fine sense of the ridiculous, but no sense of humor. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: king, stephen |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:01.

Ivana