| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Što najviše volite čitati? u Kultura i Zabava forumu; sve vezano za psihologiju,filozofiju,arheologiju,paleontologiju,paranormalno i budizam... volim razmišljati o "većim stvarima" od nas ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Što najviše volite čitati? sve vezano za psihologiju,filozofiju,arheologiju,paleontologiju,paranormalno i budizam... volim razmišljati o "većim stvarima" od nas samih ![]()
__________________ ....the dreams that you dare to dream really do come true... sakubona |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-03-08
Poruka: 35
![]() | Re: Što najviše volite čitati? U pravilu čitam sve što mi padne pod ruku, ali autobiografije su mi omiljeno štivo...
__________________ Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-02-08 Lokacija: Slunj
Poruka: 228
![]() | Re: Što najviše volite čitati? Ovisi o raspoloženju,ali većinom volim čitati bilo što vezano za povijest,tehnologiju,filozofiju,paranormalno i sl.Inače,u zadnje vrijeme nemam baš tako vremena pa sam sretna ako i novine pročitam,a i to ne volim jer me izludi koliko netočnih informacija napišu,a o gramatičkim i pravopisnim greškama da i ne govorim.
__________________ Mi praštamo gotovo uvijek ono što shvaćamo(Ljermontov). |
| | |
![]() |
| Tagovi: citati, najvis e, sto, volite |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:18.