| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Što najviše volite čitati? u Kultura i Zabava forumu; Ne impresionira me toliko proza koliko može poezija jednog Poe-a, Baudelaire-a.. pa i jednu Bibliju mogu smatrati ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-03-08 Lokacija: okolica Zg Godina: 24
Poruka: 110
![]() | Re: Što najviše volite čitati? Ne impresionira me toliko proza koliko može poezija jednog Poe-a, Baudelaire-a.. pa i jednu Bibliju mogu smatrati pjesmom u prozi..
__________________ "..Šetamo kroz grad mokri ti i ja utopljeni tugom već dosanjanog sna slične noći nekad su za nas bile raj kiša, muk i tama su za nas noćas kraj.." |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Što najviše volite čitati? najviše volim pročitati dobru avanturističku ili pustolovnu knjigu......volim sve knjige od julesa verna......posebno mi se sviđa od henrya sinkiewicza:u pustinji i prašumi
__________________ Štedi vodu,kupaj se sa prijateljicama. |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-10-07
Poruka: 222
![]() ![]() | Re: Što najviše volite čitati? Novine ps. vidim da velik broj vas voli čitati filozofiju. Zajebite pretenciozne izjave jer sumnjam da vam je Hegel, Wittgenstein ili Heidegger svakodnevna literatura. Poslušajte savjet mudrog Poirota: Radije se pravite blesavi nego pametni, manji je rizik.
__________________ gotovo je |
| | |
| | #30 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,272
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što najviše volite čitati? najviše volim čitati prospekte raznih pizzeria...uvijek se nekaj zanimljivo nađe ![]() ![]()
__________________ ...i do it because i can, i can because i want to, i want to because YOU SAID I COULDN'T DO IT!!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: citati, najvis e, sto, volite |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:30.