| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi STRIPOVI !!! u Kultura i Zabava forumu; Ja sam imao skoro sve brojeve conana i sve dylan dogove (do nekog broja) i krcato alan fordova uključujuči prva ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-04-07 Godina: 22
Poruka: 113
![]() ![]() | Re: STRIPOVI !!! Ja sam imao skoro sve brojeve conana i sve dylan dogove (do nekog broja) i krcato alan fordova uključujuči prva 3 broja (alan ford , šuplji zub , operacija frnkenstein) međutim dogodilo se to da mi je 1. alan forda ukra jedan imbecil a pola conana i dylan dogova je moja nazzi mama bacila u smeće joj meni joj ![]()
__________________ Who you tryin' to get crazy with ese? Don't you know I'm loco? |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,901
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: STRIPOVI !!! ja sam odrastao na pasku patku i miki mausu,to su vjecni stripovi
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #19 (permalink) |
| 4nick8or | Re: STRIPOVI !!! gfgrrwgnj oću reć vidi ovo jeboteeeee al dobar strip ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー Zadnji Uredio pharaoh : 27-09-07 u 21:43. |
| | |
![]() |
| Tagovi: stripovi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Garfield Stripovi od 1978-2004 | Kristijan | Baš Razno | 8 | 17-04-07 08:16 |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:59.

uf