| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi STRIPOVI !!! u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: pharaoh Pa ljudi ja neznam na čemu ste vi odrasli,prije nije bilo ni kompova ni mobitela ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-02-08 Lokacija: Slunj
Poruka: 231
![]() | Re: STRIPOVI !!! Citat:
Pročitala sam puno stripova kao mala,a i sad znam pokoji.Jedna sam od onih koji još vole čitati i to im je strast.Dakle,bilo stripovi,knjge,...uživam u tome.Najdraži su mi oni o Alan Fordu,Zagoru,a prije i Dylan Dogu. ![]()
__________________ "Budite onakvi kakvi želite izgledati." (Sokrat) | |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-01-08 Godina: 16
Poruka: 29
![]() | Re: STRIPOVI !!! de evo ti moj mail pa mi javi gdje skidas te rorrente za zagor i dilan dog baldigor@yahoo.com |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-12-06 Lokacija: Otok Krk Godina: 17
Poruka: 383
![]() | Re: STRIPOVI !!! mene zanima corto maltese...ako netko ima saznanja kako se i gdje mogu nabaviti neka mi javi...po mogućnosti ako je netko iz rijeke.ako nije nema veze pozdrav! ![]()
__________________ ---nogomet i motori u krvi--- |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| 4nick8or | Re: STRIPOVI !!! Citat:
evo što sam danas pročitao
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー | |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-06-08 Lokacija: Italija Godina: 18
Poruka: 54
![]() | Re: STRIPOVI !!! Ako cemo o stripovima koji nisu klasici na kojima ste odrasli, preporucam raznorazne "manuale" clanova obitelji Griffin. Trenutno sam na Stewieju i njegovom vodicu "100 nacina za ubiti Lois", i moram reci da je prilicno duhovit, na onaj njegov Stewiev, aristokratski nacin. ![]()
__________________ "Pice uklanja banalnost, a kad bi se dovoljno cesto mogao skloniti od banalnosti, mozda bi izbjegao da i sam postanes banalan." (Bukowski) |
| | |
| | #30 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,702
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: STRIPOVI !!! belgijski-francuski Lucky Luke,Spirou,Blueberry talijanski alan ford,zagor,tex,nathan never,martin mistery,corto maltese,dylan dog,lazarus ledd,mister no americki i ostali mi nisu nesto,taj njihov stil mi ne pase alan ford,zagor i dylan dog su mi bili lektira dok sam bia klinjo ![]()
__________________ "Neke dane ili poslijepodneva uopce nismo ovdje,a u zadnje vrijeme Mi smo ovdje non-stop,osim kad smo,negdje drugdje,ali i onda bi trebali biti ovdje." A DIFESA DELLA NOSTRA FEDE... |
| | |
![]() |
| Tagovi: stripovi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Garfield Stripovi od 1978-2004 | Kristijan | Baš Razno | 8 | 17-04-07 08:16 |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:36.