| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi STRIPOVI !!! u Kultura i Zabava forumu; Moj brat je lud za stripovima, pa za svaki rođendan moram u potragu za nekim drugim, par puta sam ovdje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-06-08
Poruka: 30
![]() | Re: STRIPOVI !!! Moj brat je lud za stripovima, pa za svaki rođendan moram u potragu za nekim drugim, par puta sam ovdje našla nekih dobrih pa eto, možda da pogledate nekad: KupiProdaj! - Oglasnik: Literatura |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-04-07 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 52
![]() | Re: STRIPOVI !!! Danas su stripovi skupi, zato sve više čitam skenove. Ogromnu količinu skenova skidam s ovog sajta: Stripzona Forum za stripove - Unreal Portal |
| | |
| | #37 (permalink) | |
![]() | Citat:
![]() Baci pogled ovdje: www.stripovi.com/forum Postoji itekakva (interna) skupina stripoljubaca. Čitaju se stripovi... itekako... Naravno, ne govorim o Zagoru, Texu i populističkim stripovima... već o Fibrinim stripovima za odrasle: "Spaghetti Brothers", "Tom's bar"; "Metabarons"; "Glista u bijegu"; "Eternaut"... Izjave da su stripovi (izuzev Zagora) za djecu, nikako ne stoje. To su vam, ljudi moji, obični stereotipi i predrasude. Za jednog Martina Mysterea, koji je strogo intelektualni strip, treba najamanje gimnazija kako bi mogli pokupiti konce i uživati. Nije sve u Zagoru; jeste čuli za novi bonellijev serijal "Magični Vjetar", a "Ken Parker" - koji umjetnost u pravom smislu riječi. Tu je i francuska škola - "bande desinne", Vertigo - američki izdavači stripova za odrasle ("Preacher"; "Hellblaser"; "Watchmane", "From hell"; Frank Miller's "Batman: The Dark Knight"; 300...) (sve hrvatska izdanja), mange za odrasle ("20th century boys")... Filmovi se danas snimaju po tim stripovima. Pošto sam dobar poznavalac, stripovi su sve popularniji na ovim prostorima. A vi birajte --- hoćete li trošiti vid na igricama i kompjuterima ili fino uživati u predivnim pričama koje mogu zadovoljiti svačije afinitete. ![]() Vjerujte mi, ima mnogo onih koji su na spomenutom forumu ponovno zavolili stripove! | |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-08-08 Lokacija: U srcu Kranjčevićeve
Poruka: 301
![]() | ne slazem se.imam 12 g. i obozavam Zagora i ostala stripove.Kupujem Zagor,Zagor extra (koji ima bolji crtez od obicnog),Zagor Maxi,Almanah , Zagor Specijal,zagor Klasik,Mister No,tu i tamo Texa jer nemam zlatni rudnik doma.Alan Forda citam kod bake i dede stare tatine (ima cak i prvi broj,negdje 200-TINJAK STRIPOVA) STRIPOVE koje je skupljo godinama. |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-08-08 Lokacija: U srcu Kranjčevićeve
Poruka: 301
![]() | Citat:
P.S.Nije na svim standovima isto. | |
| | |
| | #40 (permalink) |
![]() | Re: STRIPOVI !!! Za manga manijake: Seinen Manga | OneManga.com |
| | |