| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Sumrak... u Kultura i Zabava forumu; Ovako, ja sam pročitala knjigu Sumrak ( Stephanie Myer ) i postala sam ovisna o njoj. I sad ću nabavit knjigu New ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-06-07
Poruka: 1
![]() | Ovako, ja sam pročitala knjigu Sumrak ( Stephanie Myer ) i postala sam ovisna o njoj. I sad ću nabavit knjigu New Moon, na engleskom od jednog super tipa s foruma... Jako sam mu zahvalna i uvijek ću mu biti. A ja vas sad molim da i vi meni ( koji ste pročitali knjigu ) napišete svoja mišljenja o knjizi... Hvala... ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-06-07 Lokacija: ...tvoji snovi...
Poruka: 417
![]() ![]() | Re: Sumrak... I ja sam je pročitala, predivna je. jedva čekam drugi dio. knjiga je ....nešto najlipše šta sam ikad čitala. ko bi reka da bi me zaintrigirala priča o nekom tamo vampiru... ali kakvom vampiru.....PREKRASNO..... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-08-07
Poruka: 1
![]() | Re: Sumrak... Ja sam pročitala sve tri knjige u trilogiji i super su. Meni je treća najbolja. Ali pala sam u depresiju zato što ja hoću svog edwarda a takav ne postoji na ovome svijetu. I jako sam ljubomorna na tu njihovu ljubav. Jel netko možda osjeća isto? Pozzz |
| | |
![]() |
| Tagovi: moj zivot |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:32.