| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Tad Williams u Kultura i Zabava forumu; I eto kako je i sam prorok Daidza predvidio, posljedni iz mog trolista pisaca Fantasy-ja je Tad Williams, ne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| banned | Tad Williams I eto kako je i sam prorok Daidza predvidio, posljedni iz mog trolista pisaca Fantasy-ja je Tad Williams, ne manje značajan ali po meni nešto drugačijeg stila pisanja pa zbog toga prednost dajem GRRM-u i GGK-u.Kao i prethodna dvojica knjige na Hrvatskom su u izdanju Algoritma a također dajem link na službenu stranicu. Ko voli nek izvoli, štiva su zanimljiva. Tad Williams
__________________ Darth Damfisk creed "Always look on the Dark Side of life, tu ru, tu ru tu ru tu ru" |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Tad Williams Potpuno isti ukus, nevjerovatno ![]() Tad je isto jako dobar, preporučam serijal "Sjećanje, tuga i trn", ali tek poslije prve dvojice navedenih.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-01-06
Poruka: 65
![]() | Re: Tad Williams Dobro pod pretpostavkom da ne čitate na engleskom ima li još koja fantasy knjiga (autor)na hrvatskom koju ste pročitali ?(serijal zaboravljena kraljevstva tu ne računam) I još koi serijal od Tada Williamsa a da je fantasy (Rat cvjetova je tek prvi dio serijala nije cijeli serijal) |
| | |
![]() |
| Tagovi: fantasy, knjiga |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:04.