Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Književnost, Knjige i Časopisi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Tri Ratnika u Kultura i Zabava forumu; Evo ovako, prije nekoliko mjeseci jedan tip od 13 godina poznat pod nickom Majin Vegeta, je na jednom forumu postao ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-09-07, 13:53   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 23-09-07
Poruka: 16
Ratnik se izdvaja iz mase
Tri Ratnika

Evo ovako, prije nekoliko mjeseci jedan tip od 13 godina poznat pod nickom Majin Vegeta, je na jednom forumu postao svoju fantasy priču (koju je kako kaže napisao u suradnji s ocem). Iako je to trebao biti ozbiljan fantasy po mišljenju čitatelja to je najveća komedija svih vremena. U njegovoj priči kosturi osjećaju bol, krvare. "Kostur se usrao od straha", glasi jedna rečenica priče. U priči pratimo pustolovinu tri ratnika, zovu se Alakin, Enk i Mogdaj. Svatko je od njih je krenuo na put sam ali su se igrom slučaja susreli i saznali da svi imaju nešto zajedničko. Obitelj im je pobio Razijel, sin zlog demona Čiharija. Stoga nastavljaju put zajedno da bi se osvetili.

Nakon što je postao priču i nakon komentara čitatelja Majin Vegeta je odlučio tu priču obrisati s tog foruma. Neko vrijeme smo mislili da je to remek-dijelo zauvijek izgubljeno. Tada smo mu mi fanovi hackirali neke acc-e i tražili da nam pošalje svoj rad i da ćemo mu ih vratiti natrag što je on i napravio. Tako da su Tri Ratnika opet tu, samo za vas. Za sada su napisane samo tri epizode i autor nema namjeru pisati nastavke. Iako smo jedan tip i ja napisali neke prequele i sequele, ovaj put namjerno smješne.

1. Epizoda
2. Epizoda
3. Epizoda

Za one kojima se neda čitat, napravili smo i videe u kojima mi čitamo na glas Tri Ratnika dok se na ekranu mjenjaju razne slike vezane uz priču, kao i slika autora priče (tip s slovom M na čelu).

1. Epizoda, part 1
1. Epizoda, part 2

* * *

Također smo napravili i 2 videa u kojima su najbolji citati iz 1. i 2. epizode Tri Ratnika:

Best of citati, ep. 1
Best of citati, ep. 2

Neki citati:

"Klopotanje se povećavalo i povećavalo. Čulo se dva klopotanja po staroj cesti."

"Pokraj njega je čudesan mračan mač bio do pola zabijen u zemlju. Imao je ručku dugu tri čovječe šake između oštrice i ručke bio je jedan dugi vodoravan metal s čudnim oblikom. Bio je ravan i na kraju se oštro zaoblio. Oštrica je počela čudno se oblikovati, prvo je krenulo u širinu od početka, zatim je napravila oštricu i pala dolje. Krenula je opet gore i ravno, dalje se nije moglo vidjeti jer je mač bio duboko zabijen u zemlju."

"Bio je dosta mršav, no ne tako puno."

"Kako ste ovdje završili, dobro, ovo je uobičajeno mjesto, no, kako ste tako ratnički opremljeni? Enk je bio zbunjen svojim pitanjem no također znatiželjan."

"Dečki, gledate božji mač. Koji je prenesen od mog oca meni, i od mog djeda ocu, od mog pradjeda mom djedu pa do tko zna koliko."

"Dvoje kostura su krenuli mačem prema Alakilovim nogama on je skočio na mačeve i stajao u perfektnoj ravnoteži."

"Šurikeni su imali čudnu, plavo, žuto, zeleno vibruaciju i boju iza koja se ispreplela. Žuta se jako isticala. A šurikeni su letjeli nevjerojatnom brzinom i kosturove glave. "
Ratnik je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-09-07, 15:24   #2 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 36
Poruka: 3,661
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan
Re: Tri Ratnika

Čekaj, čekaj- ovo je tema u kojoj bi se trebalo sprdati trinaestogodišnjeg dječaka i njegove pokušaje pisanja?!?

Nadam se da ti imaš manje godina od njega, jer je to otprilike nivo zrelosti ove teme...
Odgovori sa citatom
Star 23-09-07, 15:35   #3 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-08-07
Godina: 26
Poruka: 77
nolimitst se izdvaja iz mase

cuj...ako bi ti sa 13 godina napisao nesto bolje onda imas pravo srat po djetetu.. inace,mislim da je ovo totalno debilno... svaka cast malome,potrudio se i nije uopce lose tolikoako se zanemare pravopis i tako to,prica je ok.

Zadnji Uredio nolimitst : 23-09-07 u 15:38.
nolimitst je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-09-07, 18:42   #4 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-07-07
Godina: 16
Poruka: 365
Sayrex se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Sayrex Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sayrex

slažem se s drugovima, napiši ti bolje pa se javi, iako moram priznat da san se nasmija na priču xD
Odgovori sa citatom
Star 23-09-07, 19:20   #5 (permalink)
Starter

ljudi, nemojte biti toliki Majini.
Majin Vegeta je ovo dijelo pisao uz malo veću pomoć (vidi se po nekim opisima, kao i po tome što nije znao ime jednog lika iz Tri Ratnika) svoga oca, a i kakve ima veze što ima 13 godina, kakva je to dobna diskriminacija?
i time što kažete da je tema glupa rugate se majinu, zašto bi njegova priča bila glupa?
i tko je rekao da se mi sprdamo na Majina, pa mi smo njegovi najveći fanovi.

I za kraj jedan citat od Majin Vegete:

"Upravo ovo šta sam napisao sam čuo da je zemljina jezgra ili kora najvruća do sada.Pa opet mi je drago što je počelo ljeto."
Ratnik je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-09-07, 19:29   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,051
Adolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masi

E a ti mora da si neki jako ujeban čovjek kad ti je najveća zabava zajebavat nekog klinca po raznim forumima.
Odgovori sa citatom
Star 23-09-07, 19:40   #7 (permalink)
Starter

hm, ja ga nigdje ne zajebavam. a ovo postam po forumima jer su mi neki ljudi rekli "ovo ne smije ostati u malom krugu ljudi".
btw. dogovorili smo se s klincom da mu plaćamo pisanje novih epizoda Tri Ratnika.
Ratnik je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-09-07, 19:16   #8 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-08-07
Godina: 26
Poruka: 77
nolimitst se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Ratnik Pogledaj Poruke
btw. dogovorili smo se s klincom da mu plaćamo pisanje novih epizoda Tri Ratnika.
OMG ovo ce bit gore od Malnarove nocne more.. ismijavanje na krajnjoj razini...u serijalu
A ti definitivno imas viska slobodnog vremena.. nadji neki konstruktivni hobi pod hitno..
nolimitst je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-09-07, 08:44   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 09-11-06
Godina: 16
Poruka: 2,900
lol_lol ima ono neštolol_lol ima ono neštolol_lol ima ono neštolol_lol ima ono neštolol_lol ima ono neštolol_lol ima ono nešto

pitanje za “Ratnika”, mozes i nemoras odgovorit: koliko imas godina?
Odgovori sa citatom
Star 28-09-07, 11:01   #10 (permalink)
Starter

imam 17 godina. ali nisam ja najveći fan Tri Ratnika nego jedan drugi tip koji piše i nastavke i parodije, isto ima 17 godina. tako da nisam ja jedini.
i šta će mi drugi hobi?
Ratnik je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: anime, conan barbarian, daredevil, dbz, fantasy, majin vegeta, naruto

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:22.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103