| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Umro Dragutin Tadijanović u Kultura i Zabava forumu; Preminuo je Dragutin Tadijanović u 102 godini života... Pokoj vječni...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,555
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Umro Dragutin Tadijanović Preminuo je Dragutin Tadijanović u 102 godini života... ![]() Pokoj vječni...
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,162
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Umro Dragutin Tadijanović Moja sućut obitelji. Mislim da nikom neće biti žao, živio je produktivnim i kvalitenim životom, kroz mnoga povjesno značajna razdoblja i zaslužio je mirnu i dostojanstvenu smrt. Mir s njim.
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Umro Dragutin Tadijanović I ja kažem... Citat:
tek sam to ovdje vidio, ne znam hoće li pokop biti u Brodu ili u Zagrebu?
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. Zadnji Uredio prospero : 28-06-07 u 14:22. | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: Umro Dragutin Tadijanović Laka mu zemlja
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb/Dubrava
Poruka: 2,679
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Umro Dragutin Tadijanović Školjka Oprostite mi, ako možete, Što i ja pišem baladu o školjki. Po kamenoj ulici primorskoj, U metežu djevojaka, mladića, Hodala je mala starica u crnom Noseći preko ruke Košaricu punu Blistavih školjki. Kroz smijeh i žamor, Ona je lagano Hodala i tiho govorila, Kao da je slušaju Svi: - Kupite školjke.Sirota sam. Nikoga nemam.Kupite školjke. Jedinac sin moj u ratu je Poginuo.Ja sam sama,sa školjkama. Kupite ih.Kupite školjke. Vrativši se sa školjkom kupljenom U svoj grad, na uho je stavljam I njen šum prisluškujem:... Jedinac sin moj...u ratu je Poginuo...Ja sam sama...sa školjkama. Kupite ih...Kupite školjke. Oprostite mi, ako možete, Što i ja napisah baladu o školjki. to mi je njegova najdraza pjesma, jos se je iz osnovne sjecam. zasluzio je sve pohvale i pocasti. pocivao u miru.
__________________ So there I was. Within the sobriety of the immortals. A semblance of supernatural winds passing through, The garden sighs, flowers die. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Umro Dragutin Tadijanović Počivao u miru.
__________________ Pliiiz CP - Pimp my ride |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Umro Dragutin Tadijanović Visoka žuta žita Kada u rumene zore Ili u jasna jutra Prolazim Poljima rosnim Gdje mlad vjetar njiše teške klasove Visokog žutog žita, Izneneada stanem; I gle! Moje srce, od radosti, glasno kuca Kao zlatan sat. Rastušje, 4.srpnja 1923
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: Umro Dragutin Tadijanović Počivao u miru.
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
![]() |
| Tagovi: dragutin, tadijanovic, umro |
« demian
|
Domaća književnost »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:26.