Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Književnost, Knjige i Časopisi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Viktoria Faust u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: Rowanne You missed my point. Tema jesu vampiri - i to stoji. Ali, vampiri mogu biti na jako ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-02-08, 17:14   #11 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika bloody_filthy

Datum registracije: 22-02-08
Poruka: 207
bloody_filthy se izdvaja iz mase
Re: Viktoria Faust

Citat:
Pravi autor: Rowanne Pogledaj Poruke
You missed my point. Tema jesu vampiri - i to stoji. Ali, vampiri mogu biti na jako puno različitih načina opisani. Ovdje supreviše slični... Damian me podsjeća na Mariusa, na primjer... No, to je samo moje mišljenje.
Pardon .Ma skužile smo se.
Odgovori sa citatom
Star 25-02-08, 20:02   #12 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 249
Rowanne se izdvaja iz maseRowanne se izdvaja iz mase

Rowanne je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-03-08, 23:19   #13 (permalink)
Starter

Datum registracije: 26-03-08
Godina: 20
Poruka: 71
Clebsiella se izdvaja iz mase

čitala sam ju, ne sve ali dosta...

njene zbirke priča mi se većinom ne sviđaju jer su priče totalno morbidne i bolesne a ne strašne...
jedina njena priča koju obožavam je leptirica (mislim da je iz galerije užasa ali stvarno nisam sigurna tako da me nemojte držati za riječ...). je li ju itko od vas čitao? meni je predobro kako cijela priča nije nimalo strašna a onda te zadnji odlomak ubije u pojam...

čitala sam i u anđeoskom liku zvijeri i neizgovorenu priču.
imate pravo, previše je kopirala riceicu ali što sad.

pročitala sam da je ovdje netko čitao neizgovorenu priču. a nisi čitala prije toga u anđeoskom liku zvijeri?
jer n.p. je nastavak toga i ako nisi to čitala ranije vjerojatno neke stvari nisi mogla skužiti koje su samo usput spominjane a odnose se na 1. knjigu...

a jesam se raspisala...
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 10:50   #14 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 249
Rowanne se izdvaja iz maseRowanne se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Clebsiella Pogledaj Poruke
jedina njena priča koju obožavam je leptirica (mislim da je iz galerije užasa ali stvarno nisam sigurna tako da me nemojte držati za riječ...). je li ju itko od vas čitao? meni je predobro kako cijela priča nije nimalo strašna a onda te zadnji odlomak ubije u pojam...
Ako je tako kako kažeš, pročitat ću je....

Citat:
Pravi autor: Clebsiella Pogledaj Poruke
čitala sam i u anđeoskom liku zvijeri i neizgovorenu priču.
imate pravo, previše je kopirala riceicu ali što sad.

pročitala sam da je ovdje netko čitao neizgovorenu priču. a nisi čitala prije toga u anđeoskom liku zvijeri?
Ja sam pročitala Neizgovorenu priču, i vjerojatno je činjenica da prije toga nisam pročitala U anđeoskom liku zvijeri utjecala malo na sveukupni dojam. Budem pročitala, ali nisam htjela reći da mi se nije svidjela jer nisam shvatila neke dijelove. Čak i da jesam čitala prvi dio, i da sam "shvatila" ne bi me pretjerano oduševila jer me je pri čitanju, konstantno pratio onaj osjećaj Deja vu-a. Previše, jednostavno previše sličnosti i, po meni, to ne može biti slučajnost. Naravno, govorim za ovaj roman kojeg sam čitala - njezine priče i nisam baš čitala pa neću komentirati...
Rowanne je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 15:21   #15 (permalink)
Starter

Datum registracije: 26-03-08
Godina: 20
Poruka: 71
Clebsiella se izdvaja iz mase

pročitaj ju... svima koje ja znam da su ju pročitali se svidjela priča...

no naravno doživljaji su subjektivni, tebi možda ne bude to strašno... al ja sam se stresla kad sam pročitala
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:35.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108