| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Viktoria Faust u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: Rowanne You missed my point. Tema jesu vampiri - i to stoji. Ali, vampiri mogu biti na jako ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-02-08 Lokacija: Slunj
Poruka: 207
![]() | Re: Viktoria Faust Citat:
.Ma skužile smo se.![]()
__________________ Mi praštamo gotovo uvijek ono što shvaćamo(Ljermontov). | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-03-08 Godina: 20
Poruka: 71
![]() | Re: Viktoria Faust čitala sam ju, ne sve ali dosta... njene zbirke priča mi se većinom ne sviđaju jer su priče totalno morbidne i bolesne a ne strašne... jedina njena priča koju obožavam je leptirica (mislim da je iz galerije užasa ali stvarno nisam sigurna tako da me nemojte držati za riječ...). je li ju itko od vas čitao? meni je predobro kako cijela priča nije nimalo strašna a onda te zadnji odlomak ubije u pojam... čitala sam i u anđeoskom liku zvijeri i neizgovorenu priču. imate pravo, previše je kopirala riceicu ali što sad. pročitala sam da je ovdje netko čitao neizgovorenu priču. a nisi čitala prije toga u anđeoskom liku zvijeri? jer n.p. je nastavak toga i ako nisi to čitala ranije vjerojatno neke stvari nisi mogla skužiti koje su samo usput spominjane a odnose se na 1. knjigu... a jesam se raspisala...
__________________ Riskirajmo, prisjetivši se da nikad nismo prestali tiho voljeti one koje smo nekad voljeli glasno... |
| | |
| | #14 (permalink) | ||
| Regularni forumas Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 249
![]() ![]() | Re: Viktoria Faust Citat:
![]() Citat:
Previše, jednostavno previše sličnosti i, po meni, to ne može biti slučajnost. Naravno, govorim za ovaj roman kojeg sam čitala - njezine priče i nisam baš čitala pa neću komentirati... ![]() | ||
| | |
| | #15 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-03-08 Godina: 20
Poruka: 71
![]() | Re: Viktoria Faust pročitaj ju... svima koje ja znam da su ju pročitali se svidjela priča... no naravno doživljaji su subjektivni, tebi možda ne bude to strašno... al ja sam se stresla kad sam pročitala ![]()
__________________ Riskirajmo, prisjetivši se da nikad nismo prestali tiho voljeti one koje smo nekad voljeli glasno... |
| | |
![]() |
« Tri Ratnika
|
Pišete li »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:35.

Tema jesu vampiri - i to stoji. Ali, vampiri mogu biti na jako puno različitih načina opisani.
Ovdje supreviše slični... Damian me podsjeća na Mariusa, na primjer...