| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Volite li.... u Kultura i Zabava forumu; Napišite da li volite čitat knjige? Zašto? i šta ima zanimljivog u tome??????? pišite o svemu po ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | Napišite da li volite čitat knjige? Zašto? i šta ima zanimljivog u tome??????? pišite o svemu po malo a da je vezano za knjige. ![]()
__________________ |^^^^^^^^^^^^^|___ | S_MUSICA trans... | '|";\,___. |_..._....._____===|=_|__|...,]| "(@)'(@)****|(@)*(@)***(@) |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 30
Poruka: 735
![]() ![]() | Re: Volite li.... Obožavam čitati, ali samo određenu vrstu štiva. A to je SF, horror, sve vezano uz arheologiju i pelontologiju, kompiće. Ljubiće, drame itd izbjegavam u velikom krugu!!
__________________ Pain is caused by pleasure |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 587
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Volite li.... Isto tak, citam od cetvrte i preslo u naviku koja je postala ritual i ovisnost koje se ne zelim rjesiti...cisti gust. Imam jedino problema sa dead lineovima, kad se o ispitnim rokovima radi jer mi se bas tada ne cita faks literatura, vec nekaj desetog...ali i to sve sve da pomiriti. Znam se naci u situaciji da citam po pet/sest knjiga...kad me sve zaaaaaanimaaaa!!! Bah.
__________________ There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality. |
| | |
![]() |
| Tagovi: volite |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Best of Usenet | Sandman | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 10-05-06 07:51 |
| Kako prici, djevojci, trebi, curi, ženi | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 09-05-04 20:02 |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:55.