| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Konzole Raspravljate o temi Chip za PS3 u Igre forumu; Dali netko zna dali postoji chip za ps3... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Chip za PS3 a i da postoji, kaj ti znaci, ak se ne varam, sve igre, il bar vecina njih, bude na blu ray-u, a to nebres przit ak se ne varam, pa ti je tak svejedno dal imas chip il nemas... al mislim da ga nebude tak skoro... dok bi finta za iso-e mogla funkcionirat ko i na psp-u... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-04-07 Godina: 20
Poruka: 74
![]() | svi govore o nekakvom čipu za ps3,ali kad pomislite da ps3 ima linux i hdd od 40gb ili 60gb.zasto se nebi mogla piratska igra prebacit na hdd i tako preko njega šljakati.nesto kao na kompu(pa i ps3 je superračunalo sa 7 jezgri po 3.2gh).sta mislite o tome.ja mislim da će to u budućnosti šljakat). |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: "čip" za ps3 Nikakav čip za PS3 ne postoji a i da postoji ne bi igre bile isplative. Malo zbroji koliko dođu prazni BD diskovi. A da ne govorim o cjeni snimača za BD itd, itd. Zasada se igre niti na taj način ne mogu prebacivati a mislim da neće to biti moguće i u skoroj budućnosti. PS3 možda ima ili će imat dosta velik razvijen homebrew aplikacije jer je dosta otvorena platforma.
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-04-07 Godina: 20
Poruka: 74
![]() | Re: "čip" za ps3 Citat:
![]() | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-01-08 Lokacija: Hrvatska (Pula) Godina: 26
Poruka: 15
![]() | Re: Chip za PS3 da mozda trenutno ali razbit ce oni neki kod ili nes sigurno ce izmislit chip ako jos nisu a za taj blue ray cd ma nemam pojma ??
__________________ When the world faces you, face the world. |
| | |
![]() |
| Tagovi: ps3 |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:45.

Jesi ti popizdio? Ne bi toliko dao ni da imam love. Možeš za 60 kuna kupit piratsku igru i bok.