Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Igre > Konzole
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Konzole Raspravljate o temi Chip za PS3 u Igre forumu; Citat: Pravi autor: Maximus84 ajme meni, nemas pojma sta pricas...ti si mamina maza koja ima gro para pa te ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-04-08, 14:46   #21 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-07-07
Godina: 22
Poruka: 449
skin2yard je zabranio reputaciju
Re: Chip za PS3

Citat:
Pravi autor: Maximus84 Pogledaj Poruke
ajme meni, nemas pojma sta pricas...ti si mamina maza koja ima gro para pa te boli klinac....pirata je uvijek bilo i uvijek ce ih biti...dok ima interneta ima i pirata...
drvo jedno, idi cuclaj palac

pa ako to sto kupim igru svaka 2 mjeseca,naravno original, i platim posteno ljudima za njihov trud koji su ulozili onda da, jesam...

osim toga, ocito nikad se nisi susreo sa programiranjem bilo kakve vrste, ocito nisi svjestan sta je sve potrebno kako bi ti upalio igru i uzivao...

i kad sljedeci put te netko prevari za lovu, onda se nemoj zivcirati, smatraj to postenim

i zadnje, prije nego sto krenes srat, procitaj pazljivo post i onda ukljuci onu stvar imenom mozak, ocito ga bas i ne koristis pretjerano (nemoras se ni trudit odgavarati na ovaj offtopic, jer ja svakako necu na tvoje)
Odgovori sa citatom
Star 02-04-08, 22:31   #22 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 05-07-05
Poruka: 512
Maximus84 je zabranio reputaciju

lol
kakve veze ima programiranje sa mojim besplatnim skidanjem igrica sa neta i igranje istih do beskonacnosti za 0kn
lol

cucl palac
Maximus84 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-06-08, 08:51   #23 (permalink)
Starter

Datum registracije: 09-11-07
Godina: 19
Poruka: 1
Jozo88 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Maximus84 Pogledaj Poruke
lol
kakve veze ima programiranje sa mojim besplatnim skidanjem igrica sa neta i igranje istih do beskonacnosti za 0kn
lol

cucl palac
uf uf, kak mozes rec neku ovako gadnu glupost , radje se nemoj pravit pametan, iskreno
u potpunosti se slazem sa skin2yard za trud zasluzuju podrsku svi osim lopova microsofta ^^ No i slazem se da se skupe te orginalne,zarade ino i ok sa konzolom koja nije ispod 4k kuna , najljepse bi bilo svi igraju fino na piratskim, ako zelis igrat online (ako ps3 ima tu mogucnost ak se nevaram ima) onda trebas recimo cdkey s orginala i zaradjuju kolko tolko

uglavnom i ja jedva cekam il modifikaciju il neki chip il neznam eksterni hard na koji cu gruvat igre

ukratko maximus ako nemas pojma o cem pricas radje suti

Sta mislis kako nastane igra ? ubacis prazan cd i wuš nova igra...
Jozo88 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-07-08, 10:05   #24 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 09-01-07
Poruka: 684
vacs se izdvaja iz masevacs se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku vacs

sad sam cita ovaj tread pa da vam malo razjasnim...

1. one igrice za ps3 od oko 6gb su backupi koji su trenutno ne igrivi ali ih one dobre duse koji su kupili orginale ripali i stavili na net za kad se bude moglo igrat da se ima

2. chip-a nema niti ce ikad doci... Dark Alex (tvorac M33 custom firmware-a za psp) veli da bi uskoro treba doci custom firmware za ps3 koji ce omogucavati pokretanje backup-a sa hdd-a ka sto custom firmware za psp omogucava...

3. sto se tice przenja blue-ray-a,prazni bue-ray je 150kn komad a przilica oko 1800kn,ako ikad bude u mogucnosti prziti ps3 igre nece treba preprzavati na blue-ray jer tak i tak igrice ne popune cijeli disk (bar sljedecih godinu dana) tak da ce se moc jos na pocetku koristiti i dual layer dvd-i pa kasnije hd dvd-i i onda tek blue-ray jer nema smisla prziti igricu od 8 gb na blue-ray kad mozes i na dual layer a ps3 cita sve formate!

Zadnji Uredio vacs : 10-07-08 u 10:10.
vacs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-07-08, 01:56   #25 (permalink)
Regularni forumas

kao sto sam na drugoj temi maloprije napisao....da nema onih koji kupuju originale, vi nebi imali na cemu igrati pirate....

i da, slazem se s ovim uvez microsofta...ne zato sto sam ps3 fanboz, nego zato sto je to skrti pohlepni monopolisticki microsoft
Odgovori sa citatom
Star 23-07-08, 11:30   #26 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Pravi autor: skin2yard Pogledaj Poruke
kao sto sam na drugoj temi maloprije napisao....da nema onih koji kupuju originale, vi nebi imali na cemu igrati pirate....

i da, slazem se s ovim uvez microsofta...ne zato sto sam ps3 fanboz, nego zato sto je to skrti pohlepni monopolisticki microsoft
ne da nebi imali na cemu igrat pirate nego nebi imali sta igrat na konzolama sa chipom!

ali gle uzmi u obzir da je u americi ili njemackoj origigi igra 30-tak eura (dolara) dok im je placa oko 1000 do 2000 eura (dolara) a kod na 500 kn dok su place prosjecnog 3000 do 4000 kn,naravno da niko nece kupovati origigi kad onda nebi ima za preziviti do kraja mjeseca,je standardi su drugaciji ali jebemu nek stave onda bar 130 kn jednu igru pa cemo kupovati origigi jer onda bi sigurno se prodalo bar 95% posto igrica sta stoje u ducanu dok ovak se proda mozda 40% tak da spuste cijenu bila bi veca zarada,sta ne?
usput da imam placu ka ministar sigurno bi osa u njemacku i nakupova bi se origigi igrica jer su tamo opet jeftinije neg kod nas!
Odgovori sa citatom
Star 24-07-08, 11:00   #27 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,540
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

i imal bi igre na njemackom jeziku da....los potez....rade narucis onda iz amerike...

ja sam osobno neki dan isel copit GT4...za 130 kuna...sto je ono...prihvatljivo....al gledal sam malo cijene igrica...i za plejku 2/3 i za pc...nove su uglavnom iznad 300 cuna za pc a za plejku i prek 300, 400....tak da ono....cipac u dvicu i igrat sve kaj se moze skinut s torrenta...a za buducu tricu copit orginal GT5 i igrat sam to...
Odgovori sa citatom
Star 24-07-08, 12:17   #28 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Pravi autor: macor Pogledaj Poruke
i imal bi igre na njemackom jeziku da....los potez....rade narucis onda iz amerike...

ja sam osobno neki dan isel copit GT4...za 130 kuna...sto je ono...prihvatljivo....al gledal sam malo cijene igrica...i za plejku 2/3 i za pc...nove su uglavnom iznad 300 cuna za pc a za plejku i prek 300, 400....tak da ono....cipac u dvicu i igrat sve kaj se moze skinut s torrenta...a za buducu tricu copit orginal GT5 i igrat sam to...
ti znas da regija igrice nije samo odredena drzava i da ak kupis u njemackoj igricu (ako nije izdavac igrice neka njemacka kuca,a najcesce nije) imas u izborniku jos bar 5 jezika od kojih je jedan sigurno engleski a uz to men tak svejedno jer znam njemacki!

dobro gt4 je must have,to sam i ja uze origigi cim je dosla!
Odgovori sa citatom
Star 24-07-08, 13:04   #29 (permalink)
Regularni forumas

da, ja sam uzeo mgs4 i haze, igre su na talijanskom, tj, ono sto pise na futroli, a igru cijelu igram na engleskom, mislim i da cak neka njemacka tvrtka proizvodi igru, bit ce najmane engleski, francuski i spanjolski jezik na izboru...mora biti ako zele da im se igra proda izvan njemacke
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: ps3

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:23.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114