| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Konzole Raspravljate o temi Gdje Download-irati... u Igre forumu; Može mi li netko reči gdje mogu download-irati igrice za PS1? treba mi jedna igrica za mlađeg Brata ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-06-06 Godina: 16
Poruka: 17
![]() | Može mi li netko reči gdje mogu download-irati igrice za PS1? treba mi jedna igrica za mlađeg Brata ili mi dati odmah link za download-iranje te igrice za Ps1 IME IGRICE: yu-gi-oh Forbidden Memories molim vas pomozite mi Hvala |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Gdje Download-irati... Potrudi se da drugi put post koji je o konzoloama stavis u mjesto koje je predvidjeno za konzole. Dakle posjeti OVAJ LINK i u Search upisi yu-gi-oh Forbidden Memories. Skini si taj torrent file i preko bilo kojeg torrent clienta downloadaj igru. Iako kaze da je health los, ja sam probao i download radi na zadovoljavajucim brzinama.
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #3 (permalink) | |
![]() | Re: Gdje Download-irati... Citat:
hvala Frende Vidim iz Rijeke si kao i ja!! | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Gdje Download-irati... Eh toga ti nazalost nema... Pa gle jednostavno je, skines ovaj torrent file za koji sam ti dao link i rekao kako da ga nadjes, zatim si instaliras program BitTorrent recimo i u BitTorrentu otvoris ovaj file koji si skinuo s neta. I cekas dok se igrica ne skine... to je to!
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #6 (permalink) | |
![]() | Re: Gdje Download-irati... Citat:
ok | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-03-07 Lokacija: Knin Godina: 11
Poruka: 14
![]() | Re: Gdje Download-irati... ovdje se registriraj balkan media forum napisi u googlu balkan media i to ti je forum najbolji na svijetu najjjjboljiii registriraj se pa si nadji
__________________ http://www.fotorola.com/uploads/a3d7a80500.jpg[ |
| | |
![]() |
| Tagovi: downloadirati, gdje |
« PS2
|
kako spojiti ps2 na komp »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ozezi | k-fLiP | Recycle Bin | 14 | 03-02-07 23:12 |
| Jethro Tull | Slider | Glazba | 1 | 28-12-05 21:22 |
| Megaupload (brži download) | Johnie-Bravo | Recycle Bin | 2 | 28-09-05 07:52 |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:58.