| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Konzole Raspravljate o temi Grafika kod xbox 360 u Igre forumu; KOliko se razlikuje grafika kod xbox 360 u odnosu na ps3? Po cemu bi bio ps3 bolji od xbox 360?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 05-07-05 Lokacija: Pula-Zagreb
Poruka: 512
![]() | Grafika kod xbox 360 KOliko se razlikuje grafika kod xbox 360 u odnosu na ps3? Po cemu bi bio ps3 bolji od xbox 360?
__________________ And love is not the easy thing.... The only baggage you can bring Is all that you can\'t leave behind |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-01-07 Lokacija: srce lijepe nase
Poruka: 871
![]() ![]() | Re: Grafika kod xbox 360 uopce nema razlike,oboje podrzavaju full hd rezoluciju,recimo kod igrica poput grid na tv-u sa full hd rezolucijom je slika ista dok recimo neke igrice koje su kasnije dosle za ps3 a prije za xbox imaju bolju na ps3 jer su izdavaci vidjeli koje su sranje napravili pa malo poboljsali...ak si planiras uzimat uzmi si xbox,ja ga imam i prezadovoljan sam,imam chip,skidam si igrice sam sa neta i przim tak da me izide 15kn za igricu (cijena dvoslojnog dvd-a)
__________________ ...u raju je lijepo,ali u paklu je ekipa... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 05-07-05 Lokacija: Pula-Zagreb
Poruka: 512
![]() | Re: Grafika kod xbox 360 cuo sam da ako imas modificirani xbox da te banaju sa xbox livea il sta je vec, pa nemos igrat online. znam da se to placa i sve, al eto.... meni bi x sluzio samo za sportske igre, a posto vidim da EA radi nba gdje ce se update sa ratinzima radit svakodnevno, meni bi onda trebao taj xbox live... jel ima nacina da se piratstvo i net izvedu zajedno?!
__________________ And love is not the easy thing.... The only baggage you can bring Is all that you can\'t leave behind |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Grafika kod xbox 360 Citat:
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:43.