| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Konzole Raspravljate o temi hocete li uzet ps3 u Igre forumu; ja cu si naknadno kupit cip,nadam se da nece dugo trebati da dodje... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,868
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: hocete li uzet ps3 ja cu si naknadno kupit cip,nadam se da nece dugo trebati da dodje
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: hocete li uzet ps3 kupujem ga kad cijena malo padne... i radje dam 500kn za pametno odabrane igre koje valjaju pa ih igram online, nego cip pa hrpa igri koje nikad ne igram niti zavrsim... multiplayer je zanimljiviji od singleplayer, tak da ciljam samo na to... |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 444
![]() | Re: hocete li uzet ps3 Citat:
![]()
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). | |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: hocete li uzet ps3 planiram si uzet PS3, samo neznam kad. uskoro ce mi biti rockas, pa ono.. mozda nekaj sklepam, a i nadam se da ce biti jeftiniji (oko bozica bi trebao biti) ps2 si nisam kupio jer sam kupio komp. ali kad se sjetim svega onoga.. ne radi... neki error.. i ostala sranja vezana uz igrice na kompu, jedva cekam da nabavim taj PS3. |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 444
samo trebas love za igre...usput, uzeo sam warhawk....prejebeno grafika nije nesto, tj. nije kad uzmes u obzir da je ps3 igra, ali je zabavna....a uz to dobijes bluetotth headset, sve za 450kn....sad ga koristim za sve sto mogu...uglavnom za mobitel![]()
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). | |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-06-07
Poruka: 1,106
![]() | Tako je. Ja isto već polako razmišljam da kupim PS3, a kad će taj chip izaći? Još jedno, može li PS3 biti priključen na obični tv ili samo na HDTV? Citat:
Koristi ![]() Zadnji Uredio daidza : 10-11-07 u 19:07. | |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: hocete li uzet ps3 Citat:
![]() ali i na obicnom je odlicna grafika. ( tako mi je odgovorila ekipa kad sam im poslao neka pitanja.) | |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-06-07
Poruka: 1,106
Iako će ispod 3 000 kn teško pasti cijena ove god., nadajmo se da hoće. Jbg, kod nas će PS uvijek biti kao nečije dvije plaće(kad je izašao). Je li istina da su napravili PS3 slabiji za europsko tržište od onih za američko i japansko![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: hocete, ps3, uzet |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:52.

Iako će ispod 3 000 kn teško pasti cijena ove god., nadajmo se da hoće. Jbg, kod nas će PS uvijek biti kao nečije dvije plaće(kad je izašao). Je li istina da su napravili PS3 slabiji za europsko tržište od onih za američko i japansko