| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Konzole Raspravljate o temi hocete li uzet ps3 u Igre forumu; Citat: Pravi autor: Giant O pa to je onda super. Ja imam sonyev tv. Kad padne cijena na jedno 2800 ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |||
| Regularni forumas | Re: hocete li uzet ps3 Citat:
Citat:
![]() a jbg, u americi je jeftiniji i jos dobijes dva joystica, nekakvu torbu i jos puno toga. Citat:
![]() | |||
| | |
| | #32 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-06-07
Poruka: 1,105
![]() | Re: hocete li uzet ps3 Ne bi trebao koštat više od 2 000 kn. Ova cijena je previše. Čovječe, pa kad je izašao koštao je 4 777 kn i to onaj od 20 GB HDD. Prestrašno. Čak je Nintendo Wii jeftiniji i to dosta jeftiniji. Ali ja bih kupio jedino od 80 GB HDD, čak su govorili da će bit i od 200 GB HDD, heh taj bi onda koštao 6 000 kn Možeš platit vozački s tom lovom. Jebeš ti cijene na europskom tržištu. Ja sam pročitao da u engleskoj košta 470 funti, i to onaj od 40 GB HDD. Koju kitu glume s tim cijenama, ja ne znam. Zato Xbox ima bolju zaradu, a Nintendo Wii da ne govorim. Ameri ga kupuju ko ludi. Sony malo izigrava giganta koji katkad zna biti dobrotvor i snizit cijenu koju si mogu u usta strpat. Nema druge nego čekanje![]() |
| | |
| | #40 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 451
![]() | Re: hocete li uzet ps3 Citat:
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). | |
| | |
![]() |
| Tagovi: hocete, ps3, uzet |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:49.

Iako će ispod 3 000 kn teško pasti cijena ove god., nadajmo se da hoće.

Možeš platit vozački s tom lovom. Jebeš ti cijene na europskom tržištu. Ja sam pročitao da u engleskoj košta 470 funti, i to onaj od 40 GB HDD. Koju kitu glume s tim cijenama, ja ne znam. Zato Xbox ima bolju zaradu, a Nintendo Wii da ne govorim. Ameri ga kupuju ko ludi. Sony malo izigrava giganta koji katkad zna biti dobrotvor i snizit cijenu koju si mogu u usta strpat. Nema druge nego čekanje

COD4...