| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Konzole Raspravljate o temi hocete li uzet ps3 u Igre forumu; radje novi komp nego playstation 3... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 14-05-06 Godina: 25
Poruka: 527
![]() | Re: hocete li uzet ps3 radje novi komp nego playstation 3
__________________ "... I love you just a little bite less then Pearl Harbor sucked...I need you just as much as Matt Damon needs acting classes..." |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-01-08 Lokacija: Hrvatska (Pula) Godina: 26
Poruka: 15
![]() | Re: hocete li uzet ps3 ja vec jesam, ma onak nije sada bas kako su ga mediji pokazivali, ali je ok grafika nije losa a i igre sada izlaze dobre tako da sam ga uzeo za 3200 kn
__________________ When the world faces you, face the world. |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: hocete li uzet ps3 novi komp imam i zadovoljan sam s njim, tak da planiram uzet ps3, nije ni 3200 puno...
__________________ Francuzi su izmislili ljubav kako bi mogli pristojnim imenom nazivati iskonski nagon. Umotaš to u slatkiše, srčeka i dijamante, a na kraju se sve svede na endorfin i genitalije. |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-01-07 Lokacija: srce lijepe nase
Poruka: 871
![]() ![]() | Re: hocete li uzet ps3 nije 3200 puno za konzolu ali je 500kn puno za jednu igricu! za 3000 kn uzmes xbox arcade sa chipom i dva gamepada plus 600 kn za neki externi disk od 160gb (ne origigi microsoftov jer je do vraga skup) makar ti ni on ne treba al ajd! za 500 sta dajes za jednu hit igricu za ps3 mozes si uzeti flat na mjesec dana (180 kn),kupiti 24 dvoslojna dvd-a (24x13kn) i igras do mile volje...stoga da jedine igrice koje su igrive i ne dolaze za xbox su god of war i gran turismo (al nece ni za ps3 doc do 2010.)!
__________________ ...u raju je lijepo,ali u paklu je ekipa... |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 451
![]() | Re: hocete li uzet ps3 e a kad nebi bilo nas koji kupuju originalne igre, vi piratasi nebi mogli 2010 igrati gow3...niti xbox niti pc niti wii niti poprilicno nista, igrali bi java igrice na vasem mobitelu ![]()
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). |
| | |
![]() |
| Tagovi: hocete, ps3, uzet |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:55.