| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Konzole Raspravljate o temi Igre od PS2 naPS3 dali je moguce igrat u Igre forumu; Uzeo sam PS3 sa max tv-om pa me interesira dali je moguce igrat igre od dvojke na njemu.cijena ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-11-07 Lokacija: zagreb Godina: 29
Poruka: 1
![]() | Uzeo sam PS3 sa max tv-om pa me interesira dali je moguce igrat igre od dvojke na njemu.cijena mu 2200 kuna u t-com centrima,povoljno je al su igre ogavno skupe zato mplim za pomoc. http://www.croportal.net/forum/image...4cd804f7c4.gif![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 424
![]() | Re: Igre od PS2 naPS3 dali je moguce igrat moze model sa 60gb harddisk, i onaj model od 20 gb, ako mislis uzet model od 40 gb, na njemu neces moci igrati ps2 igre....ali trebas takoder originale
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-01-08 Lokacija: Hrvatska (Pula) Godina: 26
Poruka: 15
![]() | Re: Igre od PS2 naPS3 dali je moguce igrat tako je ja sam uze jedan od 3200 i ne moze ali mi je tip rekao da ako uzmem od 4 i nesto da moze
__________________ When the world faces you, face the world. |
| | |
![]() |
| Tagovi: dali je moguce |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:16.