| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Konzole Raspravljate o temi Kako prebaciti save game sa USB sticka na Memory card u Igre forumu; Pa evo ga onda, kratki FAQ kojega bi i lobotomizirani majmun razumio. 1. Skinuti Action Replay MAX Action Replay Max [... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-05-05 Lokacija: duBBBrava Godina: 26
Poruka: 2,603
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kako prebaciti save game sa USB sticka na Memory card Pa evo ga onda, kratki FAQ kojega bi i lobotomizirani majmun razumio. 1. Skinuti Action Replay MAX Action Replay Max [PS2] - The Pirate Bay http://www.torrentspy.com/torrent/7...l_2006_upgraded Action Replay Max [ENG] by tntvillage.org : Games > Game fixes/patches - Mininova Meganova Torrents : Action Replay Max Torrent program možete skinuti ovdje ! µTorrent - The lightweight and efficient BitTorrent client Evo par linkova, sve sam popizdio da ih isprobavam, dovoljno je u google ubaciti AR Max torrent i eto rezultata. 2. Snimiti AR Max na cd. 3. Pokrenuti na PS2, ici na Max Memory i tamo je sve objasnjeno. Backup pozicija: Birat primary uredjaj, npr. mem card i onda copy/remove na USB stick. Moze i kompresija i bez nje ako zauzece nije problem (a nije). Novi saveovi: Primary device - USB, i onda copy na mem card....mislim da je ovo prilicno jednostavno. 4. Skidanje pozicija.... Video Game Cheats - Video Game Reviews - Video Game Codes - Video Game Web Site - GameFAQs , sa AR max rade pozicije..necete vjerovati... sa extenzijom .max Nalaze se pod PlayStation2 Max Drive Save Savjet ili dva. Backupiranje Mem carda na USB stick pa onda na PC, nekima se dogodilo da uspiju nekim cudom napraviti korupciju i mem carda i USBa, ja tih problema nisam imao otkad se bavim sa time,al eto upozorenje za svaki slucaj. |
| | |
![]() |
| Tagovi: card, game, kako, memory, prebaciti, save, sticka, usb |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:51.