| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Konzole Raspravljate o temi Koju konzolu imate u Igre forumu; ja imam onaj sa pazar-a star 13 god sa pistoljem od 100kn sta ima 100 igara al 10tak su ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Koju konzolu imate? | |||
| PS1 | | 12 | 21.82% |
| PS2 | | 38 | 69.09% |
| PS3 | | 14 | 25.45% |
| Xbox | | 4 | 7.27% |
| Xbox360 | | 6 | 10.91% |
| Wii | | 7 | 12.73% |
| Gamecube | | 1 | 1.82% |
| Višestruki izbor anketa Glasači: 55. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,673
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koju konzolu imate ja imam onaj sa pazar-a star 13 god sa pistoljem od 100kn sta ima 100 igara al 10tak su iste samo na razlicitim programima ![]() pokvaria se u roku od tjedan dana ![]() ako ko ima zelju kupit nek se javi,ima sam rekord ubijenih pataka sa pistoljem sta nije mala stvar ![]() premda ih nisam ima nikad doma,nekako su mi u srcu ostali super nitendo i nitendo 64 jer sam na njima zaradia najvise besplatnog vrimena gazeci sefa igraone ![]() ovi ps i xboksovi su za pickice i sminkere ![]()
__________________ Za te uvik mora biti, a meni kako bude. Tolleranza Zero |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-11-07
Poruka: 12
![]() | Re: Koju konzolu imate Kad sam skurio ps1, onda sam si kupio ps2, a sad nemam pristupa jer je moj nasljednik zasjeo za kontroler, a ti tata idi zarađuj za ps3....hebiga ![]()
__________________ http://www.travianfreek.bloger.hr/ |
| | |
| | #35 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 20
Poruka: 2,340
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koju konzolu imate psp rulz....btw nema ga u anketi.
__________________ To finally reach the shore, survive the storm Now you're bare and cold, the sea was warm So warm, you bathe your soul again. |
| | |
| | #37 (permalink) | |
| Starter | Re: Koju konzolu imate Citat:
Kad se sam sjetim golden eye u 4, mario kart, mario tennis zabava do ibera | |
| | |
| | #40 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Koju konzolu imate ps2...with logitech driving force pro...a sledece godine doma slece ps3 s logitech g25
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
![]() |
| Tagovi: imate, koju, konzolu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:10.