| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Konzole Raspravljate o temi Nintendo ili Playstation u Igre forumu; Ma sve je to isto, i onako nako nekoliko god neće više bit ekskluziva...... |
| Vidi Rezultate Anketa: Koji vam je draži/bolji? | |||
| Nintendo | | 12 | 46.15% |
| Playstation | | 14 | 53.85% |
| Glasači: 26. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Nintendo ili Playstation Pa bit cu iskren,imam ps2 on mi je drazi od nintenda,ali nintendo je imao puno zabavnije igre u proslo vrijeme poput zelde(naj igra)donkey kong,super mario.... Dakle izjednaceni su
__________________ Ako neka žena kupuje košulju, onda je zaljubljena. Kad je pegla onda je udata. Ako pri tome pjeva, onda je i prvo i drugo. Bolje je biti dobro obješen nego loše oženjen. |
| | |
| | #23 (permalink) |
| dežurni spammer XD | Re: Nintendo ili Playstation ajme ja sam obožavao donkey kong,jako zabavna igrica,satima sam bio kod frenda i igrali smo to,što je najbolje od svega mogo se igrat multiplayer.Dal mi može ko nabavit slučajno tu igricu za PC(ako postoji)?bio bi mu jako zahvalan
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() "od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba" ![]() |
| | |
| | #24 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 06-05-07 Lokacija: Split Godina: 30
Poruka: 2,707
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nintendo ili Playstation Mogu ja, pošaljem ti emulator i 500 igara za Super nitendo! Ili bolje nađem ti odakle sam skinija pa ti skineš, jer to bi uplouda danima!
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković |
| | |
| | #26 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,325
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nintendo ili Playstation Ma ke brijete:Super action set rulzzzz ![]() ![]()
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| dežurni spammer XD | Re: Nintendo ili Playstation Citat:
![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() "od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba" ![]() | |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-08-06 Godina: 26
Poruka: 10
![]() | Re: Nintendo ili Playstation Hmm.... ljudi ja sam uzeo Wii baš radi te nostalgije... imao sam i NES, SNES i Segu... sad preko Wii mogu igrati sve stare igre s TurboGrafx16, NES, SNES, Sega Mega Drive, N64.... a da bude bolje stiže uskoro i Sega Saturn, te NEO GEO (ako znate što je to) Wii rocks!!! Ima li išta bolje od Contra 3 u dvoje.... ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: nintendo, playstation |
« Koju konzolu imate
|
Wii »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:28.