| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Konzole Raspravljate o temi pc vs. psp 3 u Igre forumu; imaginarna situacija - imate 5 tisuca kuna, te izbor - nadograditi stari kompjuter ili uzeti psp 3. sta se vise isplati?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 14-05-06 Godina: 25
Poruka: 532
![]() | pc vs. psp 3 imaginarna situacija - imate 5 tisuca kuna, te izbor - nadograditi stari kompjuter ili uzeti psp 3. sta se vise isplati?
__________________ "... I love you just a little bite less then Pearl Harbor sucked...I need you just as much as Matt Damon needs acting classes..." |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: pc vs. psp 3 Po meni nadogradit kompic, za 5k mozes dobit kompic koji je bolji od PS3 za igrati igre (da ne govorim o ostalim prednostima) + šta kompic uvijek možeš i dalje nadograđivati a PS3 ne. PS3 je precjenjen (pogotovo kod nas) jer u Japanu je cijena 500 - 600 dolara.
__________________ Zadnji izneredijo Đelo Hadžiselimović : 30-02-09 u 24:22. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: pc vs. psp 3 Ja bi isto odabrao komp, ali ljudi koji igraju samo igrice i ne rade ništa drugo svakako trebaju odabrat ps3 jer komp će za godinu dana opet trebat nadograđivat za najnovije igre, a ps3 će bit duže vrijeme za igre! Ali ako radiš druge stvari uz igre, onda svakako kompto je moj izbor |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pc vs. psp 3 Cell unutar PS3 je trenutno najjači procesor na tržištu, al treba uzeti u obzir da je računalo podložnije modificiranju, ne moraš se jebat sa original/neoriginal softwareom i kad nešto crkne uvjek možeš sam riješiti problem, dakle PC...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 14-05-06 Godina: 25
Poruka: 532
![]() | Re: pc vs. psp 3 a i ima jedan kraljevski zajeb u ciloj prici - ako ti nesto pregori na PC-u, kupis taj dio (steta max. 500 kn, a i to sam puno reka). al ako neki dio na PS3 pregori, mislim da ga mores bacit u smece - stata 5k kuna
__________________ "... I love you just a little bite less then Pearl Harbor sucked...I need you just as much as Matt Damon needs acting classes..." |
| | |
![]() |
| Tagovi: psp |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:20.