| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Konzole Raspravljate o temi pc vs. psp 3 u Igre forumu; Citat: Pravi autor: skin2yard ocito da ti ne zivis na istoj planeti... za 6 mjeseci?! imam ps3, imam i komp, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: pc vs. psp 3 Citat:
| |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 446
![]() | Re: pc vs. psp 3 Citat:
ne kazem da komp nevalja, ali ps3 je barem meni zabavnije, jer kad mi netko dode, i dosadno nam je, upalim sony i mozemo svi igrati. (ovo je ispalo djetinasto)
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). | |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-06-07 Godina: 20
Poruka: 102
![]() | Re: pc vs. psp 3 Koji ps 3 kaj možete s njim ama baš ništa stanje koje je vezano u telku i služi skoro svima za igrice filmove se ni ne sjete pogledat jer imaju dvd player a ta konzola koja je podbacila po svim pogledima nije vrijedna da se kupi Wii i XBOX su je oprali samo tak,a PC je prića za sebe netrebate niš radit da igrate pržene igrice i grafika je puno bolja užitak igranja neizmjeran do može reć da jedan kontroler može zamjenit miš u jednoj ruci i tipkovnicu u drugoj totalni amater i totalni laik pravi zaljubljenik u igrice uvjek bude na strani PC jel pruža mnogo i puno neprospavanih noći.Kaj ima boljeg nego kad stavite glavu tik isred monitora i slušalice u uši i onda derat do kasnih jutarnjuh sati a na konzoli ko prvo zavaljaš se u fotelju i onda igraš a fotelje su neudobne pa brzo dopizdi. PC je zakon |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 08-09-07 Godina: 20
Poruka: 31
ja bi uzeo neki solidni komp ili nadogradio postojeći u uzeo ps3 mada se ne isplati uzet kad su igrice skupe ko sv. petra kajgana | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,904
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pc vs. psp 3 bez razmisljanja uvijek kompjuter,uopce mi ne pasu ti play stationi,naviknut sam kao dijete na kompjuter i tipkovnicu,ne mogu se zamisliti s onim joystickom
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #27 (permalink) |
| charolastra | Re: pc vs. psp 3 Svakako komp, mada da se samo igram uzeo bih ps
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-01-08 Lokacija: Hrvatska (Pula) Godina: 26
Poruka: 15
![]() | Re: pc vs. psp 3 a cuj zavisi kakav komp i jeli samo zelis igrat igre ili radit nes na kompu, ne mozes to tek tako pc vs ps3.
__________________ When the world faces you, face the world. |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 1,565
![]()
__________________ Kad su svi protiv Vas to znači ili da ste apsolutno u krivu ili apsolutno u pravu | |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 446
![]() | Re: pc vs. psp 3 e ljudi, skinuo sam update za ps3...s ponosom objavljujm da ps3 cita divx, xvid, da skratim...cita sve formate
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). |
| | |
![]() |
| Tagovi: psp |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:13.

imam ps3, imam i komp, igrao sam sve vrste igara na komp-u kao i na ps-u...i bolje mi je na ps-u...iskreno, ja neznam kako grafika moze biti ista bolja od ovog sada, bilo to na ps3 ili na comp-u ili na xbox 360....ja mislim da je ova generacija konzola namjenjena na duze vrijeme....osim toga, konzolama cijene takoder padaju, to si ocito zaboravio, ps3 imas sad vecmodel od 40gb za 3k i nesto sitno

Ljudi su uvijek govorili PC RULEZ!