| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Konzole Raspravljate o temi pomoć (PS2) u Igre forumu; namjeravam kupit ps2 ali me zanimaju iskustva i dali mi se isplati kupovat ps2 unaprijed hvala... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: pomoć (PS2) Koja iskustva, pa toliko je dugo ps2 na tržištu da se nema što pisati novog ![]() Dobro da ne pitaš za jedinicu
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-09-07 Godina: 16
Poruka: 163
![]() | pa pitam dali je dobar ps2 i dali da to kupujem ili da ne kupujem Citat:
dali da uzmem ps2 ili da ne kupujem to Zadnji Uredio daidza : 28-12-07 u 21:47. | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: pomoć (PS2) Pa dobar je, kvare se jbg ali ništa alarmantno A sad savjet, ako ti se igra i ako ti treba kupi, kako da ja za tebe odlučim? Odi do nekog frenda pa probaj igrati i vidi jel ti se sviđa ili ne
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: pomoć (PS2) najbolji model od ps2 je onaj deblji....onaj tanji opce ne lici na ps2...gledam ga neki dan i pitam se pa kaj su napravili ovi iz sonya....ako ides na ps2 onda definitivno nadi debeli model...po mogucnosti s cipom....manje se grije od tanjeg kojem je to velka mana...
__________________ yooo, breakin out of somethin you dont like it aint always easy okey?...if it got crazy, you think im crazy,well you know what...haaah....dammmmnnn rigghhhttt i ammm....woooooow |
| | |
| | #8 (permalink) |
| liz liz Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,795
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pomoć (PS2) e vish...pomocu malog se mosh lijepo povezat na router i igrati online igrice...manje se grije od tanjeg? cc zake? zato kaj ima kakti onaj pasivac i vent??ma ne... najbolje je upiknuti onog pink..
__________________ nemam snage biti pošten iako to želim |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: pomoć (PS2) dragi vuxsicu....kad samo usporedim velicinu debelog i tankog to je nebo i zemlja...vec sam pogled na debelog mi govori da se bolje hladi od malog....zasto.....zato kaj ima ocito bolju cirkulaciju jer je sama kutija veca...frend je kratko vreme imal tanki model i posto je veliki ps-oljubac i igra se vec godinama s njima....vjerujem mu kad kaze da se na debelom mos igrat celi dan i nista...radi i dalje dok se ovaj tanki tak ugrije nakon dva tri sata da se zblesira....a kaj se tice spajanja na router i igranja online....sumnjam da vecina koja ima plejku uopce to i radi jer je to prvenstveno "masina" za sp....al ko voli nek izvoli....jos uvijek bi rade copil debelu verziju neg tanju....tanka mi se cini ko da bu svaki tren puknula ak ju malo jace primim....uzas...
__________________ yooo, breakin out of somethin you dont like it aint always easy okey?...if it got crazy, you think im crazy,well you know what...haaah....dammmmnnn rigghhhttt i ammm....woooooow |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-01-08 Lokacija: Hrvatska (Pula) Godina: 26
Poruka: 15
![]() | Re: pomoć (PS2) NIJE TI OVO OGLASNIK do sada nitko ne zeli ali iskreno receno nije on nes bezveze je grafika je nikakva, a sada ti nece vise izlazit niti igre za njega, ali ako oces.
__________________ When the world faces you, face the world. Zadnji Uredio Vuxs : 06-01-08 u 13:21. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:59.