Pokazujem rezultate 1 do 5 od 5

ps3 slim mi je jako vruć

Raspravljate o temi ps3 slim mi je jako vruć u Konzole forumu, dio Igre foruma; neznam jeli to normalo,ali mi je čudno to što mi je ps3 slim d opolovoce hladan,a druga polovica vruća ko ...

Starter Avatar od korisnika tin2186
    Datum registracije
    06-08-09
    Poruka
    51
    Liked
    0 times

Exclamation ps3 slim mi je jako vruć

neznam jeli to normalo,ali mi je čudno to što mi je ps3 slim d opolovoce hladan,a druga polovica vruća ko vrag.na otvoru za ventilaciju se ne osijeća nikakvo puhanje zraka,a pogotovo na otvoru je jako vruć.molim vas da odgovorite jeli to normalno ili ne.

Ruina, nistavilo, to sam ja Avatar od korisnika vacs
    Datum registracije
    09-01-07
    Starost
    5
    Poruka
    3,189
    Liked
    36 times

Re: ps3 slim mi je jako vruć

OMG kako je to samo moguce kod velicanstvenog ps3-a...bitno da se sere i sere pa kad se pojavi isti problem kao kod ostalih konzola onda sami ostanete posrani

sto se tice grijanja...stavi ga na prozracno mjesto...bilo bi dobro kad bi ga dao nekome da ga otvori pa ocisti od prasine i eventualno zamjeni pastu ispod hladnjaka

Regularni forumaš Avatar od korisnika Lav1985
    Datum registracije
    26-02-09
    Starost
    26
    Poruka
    372
    Liked
    22 times

Stavi ga na prozračno mijesto, daleko od izvora topline, sunca i daleko od drugih el. aparata.
    Spoji ga direktno u utičnicu na zidu, a ne preko produžnih kabela i t-utikača.
    Ispuši ga sa nekim jako slabim kompresorom.
    Probaj ga koristiti u okomitom položaju.
    Ako ništa od ovog ne pomaže, nosi ga na servis, vjerojatno imaš i garanciju pošto slim-ovi nisu jako dugo na tržištu.
    NE europskoj uniji

Starter Avatar od korisnika tin2186
    Datum registracije
    06-08-09
    Poruka
    51
    Liked
    0 times
    1: vacs ne s***

2:fala
    na prijedlozima i imam garanciju kupio ga oko 21.2.2010(naravno)
    Zadnji Uredio vacs : 06-03-10 u 18:32

Ruina, nistavilo, to sam ja Avatar od korisnika vacs
    Datum registracije
    09-01-07
    Starost
    5
    Poruka
    3,189
    Liked
    36 times

ne serem...samo napominjem...tako se sralo i po ATI-u da driveri ne valjaju,vid vraga sad, nvidiini sprze svoje graficke...

morate nauciti da ako je neka marka bila dobra prije 10 godina da to ne znaci da je i dan danas i obrnuto isto

Lajkaj nas na Facebooku