| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Konzole Raspravljate o temi Wii u Igre forumu; Ovako mislim se uzet nitendo Wii, pa me zanima igre, grafika i to. jel za to treba kakav čip ili? ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Wii Citat:
![]()
__________________ Yoshaah!! You guys, prepare for the counterattack!! We're gonna blow down Thriller Bark!!! | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-06-07 Godina: 20
Poruka: 101
![]() | Re: Wii Wii je ok konzola je da je grafika zaostala za PS3 i XBox ali je fora i uveli su nešto inovativno. Nitendo je prodao više konzola nego Sony svoga PS3 a to dosta govaori,moj favorit je ipak XBox jel je ipak složena konzola super PS3 je najavijo spuštanje cijene samo da privuku korisnike i igrače a XBox drži cijenu i prodaje se i dalje bolje od PS3. Ali ako misliš uzet Wii samo naprijed |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-12-07
Poruka: 319
![]() | Re: Wii
__________________ If there was a single day I could live... a single breath I could take I'd trade all the others away. Laid to rest by Lamb of God |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-02-07 Godina: 21
Poruka: 4
![]() | Re: Wii ..:: ArenaWii ::.. Nintendo Wii, Wii Hacks, Wii Games, Virtual Console, Nintendo Wii Novosti i recenzije - hrvatski sajt posvećen ovoj Nintendovoj konzoli. Pošto stvarno mali broj ljudi se igra na Nintendu u nas, ovaj sajt je zlata vrijedan za vlasnike Wiija. |
| | |
![]() |
| Tagovi: wii |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:25.